Ladataan...

Kuvailin kaikkia ihania ruokajuttuja viikonlopun aikana ja tänään huomasin, ettei kamerassa ollut ollut muistikorttia. Haluan kuitenkin jakaa tämän ihanan salaattireseptin, jonka kehittelin skagen-himoissani eilen.  Siitä tuli muuten ihan mielettömän kaunis annoskin, vaikka siitä ei nyt kuvaa olekaan.

Sekoita siis vain kuvassa näkyvät aineet keskenään ja lisää ripaus suolaa ja pippuria. Tästä tuli tarpeeksi 2 ihmiselle salaatteihin ja vielä yhteen leipään.Salaatiksi sopii esimerkiksi Romaine-salaatti, avokado ja kurkku. Meillä oli myös suippopaprika tuomassa hiukan väriä ja keitetty muna lisäproteiinina.

 

Tämä on todella nopea valmistaa, kun mitään ei tarvitse kypsentää. Ja erittäin maukasta!

Ladataan...

 

Syödäänkö teillä ruokapöydän ääressä? Suosittelen ainakin kerran viikossa tekemään sen. Arkinen itsetehty pitsakin muuttuu tunnelmalliseksi illlalliseksi, kun laittaa muutamat kynttilät palamaan ja hyvää musiikkia taustalle.

 

Ruokaan tulee keskityttyä paremmin, kun ei samalla katso tv:tä tai selaile aikakausilehtiä. Jos asut yksin, etkä halua vain itsellesi kattaa, sovi vaikka ystäviesi kanssa yksi päivä viikosta kun kokoonnutte aina jonkun luokse illallistamaan. 

 

 

 

 

Itse olen lähiaikoina aina katsellut jotain sarjaa tai elokuvaa syödessäni ja siinä onkin sitten passivoitunut loppuillaksi. Se on kamalaa, miten ilta toisensa jälkeen vain "valuu hukkaan".Kun tv pysyy kiinni, saa tehtyä paljon enemmän kaikkea! Tällä viikolla meillä on soiteltu, luettua kirjoja ja piirretty.

 

 

 

Olen huomannut, että vetovoiman laki toimii tässäkin. Kun tekee luovia asioita, synnyttää se lisää luovuutta. Samalla kun kehittyy jossain, inspiroituu kehittämään itseään myös muissa asioissa. 

 

 

 

Eikä televisio ole mikään paha asia mielestäni. mutta ne satunnaiset elokuvien tai sarjojen katseluhetketkin tuntuu kivemmilta kun sitä ei tee joka päivä.

Ladataan...

Pages