Ladataan...

Yhtenä päivänä etsiessäni ruokainspiraatiota Pinterestistä, törmäsin tällaiseen helppoon Detox-vesireseptiin. Kokeilimme  sitä heti seuraavana päivänä ja hyvältä maistui. Tämän voi tehdä jääkaappiin illalla valmiiksi ja juoda seuraavana päivänä.Aineosat:

    • 1,5-2l vettä

 

    • 8-10 mintun lehteä

 

    • 1 sitruunan mehu

 

    • 1 keskikokoinen kurkku

Kurkusta saa mineraalit hyvin irti, kun se likoo vedessä. Sitruuna taas puhdistaa elimistöä ja sitruunahappo ruoansulatuselimistöä. Minttu raikastaa veden maun ja tuo samalla veteen lisää ravinteita. 

 

Muutenkin kannattaa tarkkailla hiukan, kuinka paljon päivän aikana tulee juotua. Huomaan itse usein, että välillä tulee todella vetämätön ja laiska olo jos ei ole juonut tarpeeksi. Ison vesilasin tyhjentäminen antaa silloin kummallisesti energiaa. 

 

Kivaa torstai-iltaa!

Ladataan...

Nyt olisi vihdoin luvassa viimoiset Nykkivinkit tältä erää. Syön yleensä matkoilla ihan mitä mieleni tekee, enkä mieti ensimmäiseksi ruokien terveellisyyttä. Jenkeissä matkustaessa kuitenkin välillä törmää siihen, ettei terveellisiä vaihtoehtoja ole edes tarjoilla. Kun on muutaman päivän syönyt rasvaa tihkuvaa ruokaa, voi mieli tehdä jotain vähän raikkaampaa. Itse ratkaisin ongelman tilaamalla välillä annoksen niin, että ranskalaiset oli korvattu salaatilla.

 

The Meatball Shop (West Village/Lower East Side). Ihana pikkupaikka, ainakin Lower East Sidella, joka oli ihan asuntomme vieressä. Tilaukset kirjattiin tussilla ruokalistaan ja lihapullat sai kustomoida oman näköiseksi. Ensin valittiin liha, sitten lisuke (esim. kauden kasvikset) ja sitten kastike. Parmesaanikastike oli ainakin ihan mieletön. The Spotted Pig (West Village). Tästä kuultiin monesta suunnasta, että paikka on kuuluisa hampurilaisistaan. Tunnelma oli kotoisa ja lämmin. Pöytää odotimme noin tunnin verran. En tiedä johtuiko se ylisuurista odotuksistani, mutta ei se hamppari nyt tajuntaani räjäyttänyt. Niin monet kuitenkin paikkaa kehuvat, että saattaa olla silti kokeilemisen arvoinen.Pikaruoka/ Chipotle. Jos jonain päivänä haluaa vain nopeasti jotain mättöruokaa, kannattaa suunnata Chipotleen. Se on pikaruokaketju, jotka myyvät meksikolaista ruokaa samaan tyyliin kun Subwayt patonkeja. Ensin valitset haluatko tacot, nachoja vai tortillan, ja sitten lihat, kastikkeet, salaatit & muut täytteet. Myös pizzaslice- paikat ovat mielestäni ihania, joita on eriliaisia ympäri kaupunkia. Slicen saa 1-3 dollarilla ja pohja on sellaista ihan ohutta mutta rapsakkaa. 

 

Sushi Samba. Atmosfääriltään todella kiva paikka sushi-illalliselle. Maistamani sushit olivat ehkä liian amerikkalaisia, mutta toisaalta oli kiva kokeilla jotain ihan erilaista. 

 

Ruoan tilaus. Satuimme olemaan lähdössä syömään sinä iltana kun New Yorkissa pauhasi lumimyrsky. Päätimme tilata ruokaa kämpille ja osottautui todella helpoksi ja edulliseksi. seamless.com nettisivun kautta se on varmaan helpointa. Siihen kirjoitat vain osoitteesi, niin näet kaikki mahdolliset ravintolat josta voi tilata alueellasi. Hakutuloksia voi rajata myös eri tavoin ja lukea käyttäjien arvioita paikasta. Tilasimme yhtenä aamuna myös aamiaisen tällä tavoin, koska kuljetus on melkein aina ilmaista. 

 

Olen nyt päättänyt, minkä haasteen toteutan blogissa tänä vuonna. Kiitos hirmuisesti kaikille kommentoijille! Julkaisen ensimmäisen osan ensi maanantaina. Innokkaimmat voivat käydä jo kurkkaamassa blogin Facebook-sivuilta, mikä haaste on luvassa.

Pages