Ladataan...

Kävin läpi hiukan blogini statistiikkaa ja sitä, mitkä ovat olleet kaikkein luetuimpia postauksia. Ajattelin jakaa ne nyt myös täällä.

  1. 7 + 1 terveellistä ja helppoa ruokaa
  2. Maailman paras kanasalaatti
  3. Vatsalihashaaste week 1
  4. Kotijumppa 15 tai 30 minuuttia
  5. Peppu- ja reisihaaste: week 1
  6. Käsivarret kesäkuntoon kotitreeni
  7. 10 minuutin pakaratreeni Sarah Jessica Parkerin PT:ltä

Näitä kun katsoo, niin eniten olette pitäneet treeniohjeista joita voi tehdä kotona. Niitä on tulossa varmasti jatkossakin. Aion tehdä vielä ennen matkaa treeniohjeita, joissa ei tarvita muuta kuin oman kehon paino. Haluan reissunkin aikana treenata jonkin verran, mutta en ota siitä kuitenkaan mitään paineita. Uudessa ympäristössä tulee muutenkin liikuttua kävellen niin paljon, että hyötyliikuntaa tulee ihan huomaamatta. 

Teitä osallistui hurja määrä Guessin farkkujen arvontaan ja Random.org valitsi voittajaksi henkilön nimimerkillä Sara L. Laitan sinulle sähköpostia siitä, kuinka voit lunastaa palkintosi! Kiitos kaikille osallistujille ja kivaa viikon alkua kaikille!:)

Ladataan...

Ladataan...

Lähiaikoina ei ole hirveästi näkynyt ruokajuttuja blogissa, mikä johtuu täysin siitä että en ole ollut kovin luova keittiössä. Lähiviikot onkin menty todella tylsällä, mutta toimivalla ruoalla, kuten kana, kasvikset, salaatti, juurekset-tyylisillä ratkaisuilla. Kuitenkin jotain mainitsemisearvoista on täälläkin tapahtunut, sillä olen löytänyt turkkilaisen jogurtin uudestaan. Jostain syystä en voi enää syödä kermaviiliä, koska siitä tulee vatsa kipeäksi ja päätin kokeilla tehdä turkkilaiseen jogurttiin dippikastiketta, nyt kun sitäkin saa Eilana. 

 

Siitä tuli niin hyvää, että olen tehnyt sitä nyt vähän kaiken kanssa. Sopii hyvin esimerkiksi kanan tai kalan kanssa tai juureksille dipiksi. En nyt osaa arvioida määriä, mutta laitoin siihen valkosipulijauhetta, grillimaustetta, suolaa ja sitruunapippuria. Mausteita saa kuitenkin olla suht reippaasti n. kahdessa desissä, jotta maut tulevat esiin. Ainakin n.1tl / mauste ja suolaa ripaus.

Pages