Ladataan...

Maanantaina menimme Madden kanssa veneelle, jolla oli mahdollista nähdä valaita. Se lähti Newportin satamasta ja matka kesti n. 2,5 h. Olimme matkanneet ehkä puoli tuntia, kun veneen viereen ilmestyi parvi delfiinejä. En ole eläessäni nähnyt niin montaa delffiiniä, saati niin läheltä. Me vain tuijotettiin niitä suu auki onnellisina.

Parvia oli monta erilaista ja yhteensä niitä oli satoja. Ne ovat jotenkin niin hienoja eläimiä. Vähän ajan päästä kapteeni kuulutti, että edessämme on valas. Yritimme tähystellä sitä ja näinkin sen puhaltavan vettä kauempana edessä. Mitään muuta kuin vettä en kuitenkaan nähnyt. Reissu ei kuitenkaan ollut turha, koska delfiinit olivat niin upeita. Tässä hiukan kuvasaldoa. Lisää kuvia Madden blogissa. Lopussa vielä lyhyt video!

We spent Monday on a boat and saw these amazing dolphins. They are so beautiful. I haven't seen so many of them ever, so it was a good trip! More pictures of our day here.

Ladataan...

Minusta on hauska lukea muista blogeista pieniä hassuja juttuja kirjoittajista. Päätin koota omista kummallisuuksistani myös pienen listan.

1. Olen todella paha liiottelemaan asioita. Ystäväni ovat lanseeranneet termin Lepistön-lisä, jolloin tietävät ettei kaikkia lukemia kannata ottaa aina vakavasti. 

2. Olin lapsena melko pikkuvanha. Halusin että kaikki leluni hävitetään kun olin 6-vuotias. 4-vuotiaana halusin kirjoittaa kirjan, mutta koska en osannut vielä kirjoittaa, sanelin tarinoita äidilleni ja hän kirjoitti. Se on edelleen minulla tallella.  Olin myös kovin itsenäinen ja matkustin ruskeasuolta ruoholahteen tanssitunnille monella eri kulkuneuvolla ekaluokkalaisena. Ajattelin että aikuisena on varmaan tosi makeeta. Ja olen edelleen sitä mieltä!

3. Tanssin aina bussipysäkillä. Veikkaan että se näyttää jotakuinkin tältä. Kuuntelen nimittäin aina musiikkia kuulokkeilla ja silloin on vaan pakko vähän jorailla. Sama tapahtuu myös liikennevaloissa. Kävellessä on helpompi olla coolisti. 

4. Tästä päästäänkin aasinsillalla seuraavaan asiaan. Minua nimittäin harvoin hävettää mikään. Todella harva asia saa minut nolostumaan ja minusta onkin parasta nauraa omille kömmähdyksilleen. 

5. Istun aina etupenkillä bussissa. Sitä lähemmäksi en pääse yksityisautoilua. Usein bussissa on myös eniten jalkatilaa ensimmäisillä penkeillä. 

6. Rakastan ihmisiä jotka eivät pelkää tehdä itsestään naurunalaisia ja laittaa itseään likoon, jonka takia minulla on varmaan major girl crush Ina Kuustoseen.

7. En ole ikinä havitellut suuria rahamääriä, enkä haluaisi missään nimessä voittaa lotossa. Jos mies antaa ensitreffeillä ymmärtää että hänellä on rahaa, menetän mielenkiintoni saman tien. 

8. Kun olen hississä yksin, irvistän aina peilikuvalleni. En tiedä milloin tämä alkoi, mutta olen tehnyt sitä jo kauan. Jos onnistun tekemään jonkun aivan mahtavan ilmeen, alan joskus jopa nauraa ääneen. 

Millaisia kummallisuuksia teillä on? :) 

Ladataan...

Pages