Ladataan...

Kuvittelin, että kesäkuu olisi täynnä ulkoilma-aktiviteetteja kuten telttailua, puistopäiviä, ulkokirppiksiä, minigolfia, pyöräretkiä ja öisiä kävelyjä meren rannassa. Tähän asti kuitenkin päiväni ovat pyörineet pitkälti sohvan, netflixin ja satunnaisten kauppareissujen ympärillä. Ei tässä joutenolossakaan mitään valittamista tietysti ole. Ja olenhan tietysti saanut hoidettua kotonakin paljon asioita, kuten järjesteltyä paikkoja ja maalattua ovenkarmeja. Tuntuu vain etten lunasta oikein niitä odotuksia, mitä olen tähän lyhyeen kesäämme ahtanut. Onhan meillä tosin vielä heinä- ja elokuu, joten kaikkea toivoa en ole vielä heittänyt hukkaan. 

Sohvalla laiskottelu kuitenkin passivoi entisestään, jonka takia keittiössäkään ei ole tullut tehtyä mitään mullistavia innovaatioita. Olen kuitenkin huomannut, että nyt kesällä pieni laiskuus keittiössä ei haittaa. Kun on tuoreet raaka-aineet, ei tarvitse oikeastaan edes kokkaustaitoja, jotta ruoka on hyvää. Viikonloppuna paistoin naudan lehtipihvin ja leikkasin viereen kurkkua ja tomaattia. 

Annos oli kaikessa yksinkertaisuudessaan suussasulava. Ja aikaa valmistukseen meni noin viisi minuuttia! 

Ladataan...

Ilahduin kovasti, kun facebook ilmoitti viime viikolla kutsusta uuteen tapahtumaan. Kyseessä oli ystäväpojan isännöimä aamiainen. Idea oli kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihana. Hyviä tyyppejä, paljon ruokaa ja kiva tunnelma viikonlopun aloittamiseksi.  

Tarjoilla oli aivan ihania leikkeleitä, marjoja, hedelmiä ja salaattia. Ruokajuomina oli tietysti mimosaa, kahvia ja tuoremehuja.

Oli ihana kokoontua porukalla jo heti aamusta ja viettää aurinkoinen päivä yhdessä. 

Ulkona oli niin ihana ilma, että menimme aamupalan jälkeen pelailemaan pingistä takapihalle. Isäntä oli vielä ostanut jäätelöt kaikille, huippua! 

Puhuimme jo, että tästä olisi hauska tehdä kiertävä perinne. Kukin aina isännöimässä omalla vuorollaan. Aamupalan järjestäminen vie vähemmän aikaa ja suunnittelua kuin illallisen teko ja siellä on paljon mutkattomampi tunnelma. Aamupäivisin on muutenkin helmpompaa kerätä iso jengi kasaan, kun illat voivat usein olla jo täynnä ohjelmaa. 

Ladataan...

Pages