Ladataan...

Hyvää vappuaattoa kaikille! 

Meikäläisen kasvot ovat muistuttaneet eilisestä asti sitä yhtä emoji-hymiötä. Sain nimittäin esiteltyä opinnäytetyöni seminaarissa ja valmistuminen alkaa tuntua jo melko konkreettiselta. Kävin myös eilen Schwarzkopfilla laitattamassa hiukset vappukuntoon. Hiukan olisi himoittanut jokin pastellisävyinen väri, mutta tällä kertaa jänistin ja päädyin vain hiukan viilentävään violettiin taittavaan pesuun ja vappukampaukseen. Tukasta tuli ihan mieletön! Yritän tänään ottaa tukasta vähän kuvaa. Sain myös ohjeet 3D-lettiin, joka ei ainakaan selostuksen perusteella ollut ollenkaan niin vaikea, kuin kuvittelin.

Nyt kuitenkin pitää purkaa matkalaukut ja vähän siivoilla kotona, jotta voi lähteä hyvin mielin vapun viettoon. Huomenna on vuorossa perheen vappubrunssi ja siitä varmasti sitten säiden salliessa kaivariin jatkamaan piknik-juttuja. Tänään illemmalla on tarkoitus kilistää ystävien kera.

Tässä vapun etkoiluihin vielä Stockersin uusi bailubiisi! tsin tsin!

 

Ladataan...

Ladataan...

Lupailinkin jo kirjoitella enemmän tästä kauppahallista, jossa söimme illallista tapaksien muodossa. Tämä oli ehdottomasti yksi reissun kohokohtia. Kauppahalli oli täynnä erilaisia ruokakojuja ja tarjonta vaihteli merenelävistä leivonnaisiin. Useimmissa paikoissa yksi tapas-annos maksoi euron, joten ei tullut kalliiksi vaikka maisteli useampaa eri sorttia. Tarjolla oli myös viiniä ja drinkkejä edulliseen parin euron hintaan. 

Ruoat olivat todella herkullisia, sellaisella espanjalaisen konstailemattomalla tavalla. Vaikka tarkoituksenamme oli vain hiukan maistella muutamia eri annoksia ja sen jälkeen mennä vielä illalliselle, söimme loppujen lopuksi niin paljon että jätimme dinnerin väliin. Lämmin suositus kaikille Madridiin suuntaaville! 

Pages