Ladataan...

Viikonloppu meni Espoon saaristossa ystävän mökillä. Oli niin rentoutunut olo palatessa taas kaupunkiin. Grilliruokia, uusia perunoita, kalastusta, mölkkyä, lautapelejä, saunomista, uimista, hyviä keskusteluja, huonoja vitsejä, auringon laskuja & -nousuja ja meren liplatuksen ääneen nukahtamista. Niistä on täydellinen mökkiviikonloppu tehty. Kun kotiinlähdön aika koitti, ei olisi yhtään vielä tehnyt mieli palata arkeen. Tällaiset reissut kaveriporukalla on oikeastaan kesän parhaimmistoa. Vaikka olimme jo päättäneet, ettemme lähde Ruisrockiin tänä vuonna, tuli päätös pyörrettyä viime hetkillä. Vaikka tuollaiseen viikonloppuun kuluu rahaa paljon, ovat ne juuri niitä hetkiä, jotka muistaa vielä vuosienkin jälkeen. 

Ladataan...

Ladataan...

Tänään olisi vuorossa taas motivaatiomaanantai! Päivän vinkkinä on suunnata ulos treenailemaan. Urheilua ei tarvitse ottaa aina niin vakavasti.

  • Voit lenkkeillä merenrantaan tai kiivetä kalliolle venyttelemään ja katselemaan auringonlaskua.
  • Voit pyöräillä ulkotreenipaikalle ja tehdä muutamat punnerrukset ja dipit siellä.
  • Voit juosta lähimpään leikkipuistoon ja käyttää leikkitelineitä avuksi lihaskuntotreenissä.
  • Voit vuokrata kaverin kanssa kanootin tai ilmoittautua SUP-kurssille. 
  • Voit myös pakata pyörän tarakalle herkulliset ruoat, jotka voi nauttia suorituksen jälkeen. Kaikki ruoat maistuvat aina paremmilta ulkosalla!

Pages