Ladataan...

Joudun nyt ensitöikseni vähän pahoittelemaan blogin hetkellistä laiminlyöntiä. Viime päivät ovat vain menneet aika hurjassa putkessa, jonka takana kommenttien julkaisu ja varsinkin niihin vastaaminen on nyt hetkellisesti jäänyt. Joka ikinen kommentti on kuitenkin luettu, ja lupaan palata niiden pariin heti kun suurin hässäkkä on ohi. Olen todella kiitollinen jokaisesta kommentista ja yleensä haluan kaikkiin vastata, sen takia tuntuu että haluan jotenkin tätä selittää. Nyt kuitenkin ajattelin tämän pienen ajan käyttää edes tällaisen pienen postauksen kirjoittamiseen. 

Poikaystäväni nimittäin esitteli minulle tällaisen sivuston, kuin viikonpäivien astrologiaa. Ja tiedän tiedän, kuvittelette varmaan, että tämä on menossa nyt ihan hihhuliblogin puolelle. Mutta meidän viikonpäivämme sattuivat sopivan niin hyvin meihin, että oli pakko tulla jakamaan tämä teillekin, vaikka ihan höpöhöpö-juttu nyt ehkä onkin. Omani oli välillä aika karua luettavaa, mutta nauroimme kyllä täällä aika lailla, kun jotkut pitivät niin paikkaansa. Luin myös perheenjäsentemme kuvaukset, ja yllättävän hyvin ne tosiaan sopivat heidän luonteisiinsa.  Ottakaa huumorilla ja käykää lukemassa, mitä viikonpäivänne kertoo teistä!

 

Kuvat: Ninni <3

Ladataan...

Ladataan...

Mukavaa lauantaita tyypit! 

Kuvailin elokuun Flow-festareilla muutamia videonpätkiä, ja olen useampaan otteeseen yrittänyt saada editoitua versiota ulos imoviesta, mutta se ei ole onnistunut. Tänään päätin taas yrittää ja ilokseni se vihdoin meni Youtubeen. Kuvanlaatu valitettavasti meni melko huonoksi, mutta ajattelin kuitenkin jakaa sen silti täällä.

Itselleni tulee ainakin sellainen haikea, mutta iloinen fiilis tästä. Tuntuu että siitä ei ole juuri ollenkaan aikaa, kun täällä Helsingissäkin sai vielä hikoilla hellevaatteissa ja nyt tuntuu että yöpakkaset ovat ihan kulman takana. Laittakaahan taas mutterista laatu korkeammaksi. 

 

Song: Krestovsky - Bedridden NYC

 

Ladataan...

Pages