Ladataan...

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Muistan jo pienenä kuulleeni ylistystä suomalaisten naisten kauneudesta ja silloin en oikein tajunnut, mikä on homman nimi. Itse hullaannuin matkoilla kreikkalaisten naisten paksuista hiuksista, pitkistä ripsistä ja tummista piirteistä. Suomalainen kauneus näytti silloin omaan silmääni jotenkin turhan vaatimattomalta.

Mitä enemmän olen matkustanut, sitä paremmin olen alkanut tajuta, mistä suomalaisen kauneuden ylistys on peräisin. Vaalea iho, siniset silmät, luonnonvaaleat hiukset ja korkeat poskipäät ovat todella uniikit maailmalla. Jopa Jenkeissä ihmiset halusivat tulla kokeilemaan hentoja hiuksiani ja ihastelivat luonnonvaaleaa tukkaa.  

Olemme täällä niin tottuneita näihin piirteisiin, ettemme välttämättä osaa olla ylpeitä niistä. Sama vaatimattomuus minulla on ollut luontoamme kohtaan. Järvet, koivut, kesän valkeat yöt ja talven lumiset maisemat ovat olleet niin tuttuja näkyjä, ettei niiden kauneutta ole osannut samalla tavalla arvostaa kun reissatessa nähtyjä turkooseja vesiä, palmupuita ja vuorenhuippuja. 

Luonnon kauneudessa on jotain samaa eleganssia kuin suomalaisten kauneudessakin. Se on pröystäilemätöntä, rauhallista ja tyylikästä. 

Lumene on tehnyt mielestäni todella onnistuneen brändiuudistuksen. Siihen liittyy myös Invisible Illumination meikkisarja, jonka tuotteet nousivat heti oman meikkipussini kärkituotteiksi. Siihen kuuluu pipettimäiset purkit nestemäisiä aineita, joilla on ihania nimiä, kuten sävyseerumi, sekä hehku- ja poskipunapisarat. Niiden jäljiltä iho on todella hehkuva ja kuulas. Varsinkin Nordic Light Illumination valopisarat luovat ihan mielettömän säihkeen poskipäille. Näiden lisäksi on myös peite- ja huulivoide neutraaleilla sävyillä. 

Lumenen brändifilosofiaan kuuluu aitous, jota mietin paljon kampanjan tiimoilta. Usein puhutaan aitoudesta ja epäaitoudesta juuri ehostuksen näkökulmasta. Hiusten värjäys, suihkurusketukset ja ripsienpidennykset ovat klassisia epäaitouden mittareita monille. Vierastan hiukan itse tätä ajattelutapaa.

Koen itse aitouden olevan jotain muuta kuin ulkokuorta. Se on pidättelemätöntä naurunremakkaa, suoraan puhumista, mielipiteidensä ilmaisua, toisten kuuntelua ja tiukkoja rutistuksia. Sillä ei ole loppujen lopuksi mitään tekemistä ulkokuoren kanssa. 

Ihminen on usein kauneimmillaan sen näköisenä, kuin tuntee itsensä itsevarmaksi. Jollekin se on vahva silmämeikki, toiselle kirkkaanpunaiset huulet ja kolmannelle luonnollinen meikitön naama. 

Nyt haluaisin kuulla teidän mietteitä aiheesta. Kerro tämän postauksen kommenttiosuudessa mitä suomalainen kauneus sinulle merkitsee, ja voit voittaa Lumenen Valo tuotepaketin, jonka arvo on 80 euroa. Se pitää sisällään kirkastavan & silottavan kosteusvoiteen, heleyttävän & kosteuttavan kasvosuihkeen ja kirkastavan & silottavan hyaluronitiivisteen.

Pictures of me: Sara Vanninen

Ladataan...

Ladataan...

Työmatkoilla tulee töitä tehtyä mitä kummallisimmissa paikoissa. Lentokentän portilla, hotellin aulassa, junassa tai jopa festariteltassa. Voisi kuvitella, että tällaiset ympäristöt eivät ole kaikkein parhaita esimerkiksi kirjoitustyöhön. Olen kuitenkin kerta toisensa jälkeen huomannut, kuinka tällaisissa paikoissa tulee hommat paljon helpommin valmiiksi. 

Ennen kuvittelin sen jatkuvan matkustuksesta ja uusien maisemien aiheuttamasta luovuudesta. Samalla tavalla parhaat juttuideat tai yksittäiset ajatukset syntyvät jossain muualla, kuin koneen ääressä istuessa tai kotisohvalla maatessa. Lentokoneessa luin Trendi-lehteä, ja opin, että aivot eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla silloin kun istumme. Istuminen on nimittäin signaali aivoillemme siitä, että olemme lepotilassa. 

Seuraavalla kerralla, kun tuntuu ettei aivot oikein toimi tai uusia ideoita ei meinaa syntyä, en enää aio istua itsepäisesti työpöydän ääressä. Silloin meinaan jättää koneen pöydälle, vetää lenkkivaatteet päälle ja lähteä kävelylenkille. Puhelimen muistiinpanoihin voi sitten raapustella niitä mielettömiä ideoita, mitä luultavasti syntyy kävelyn lomassa. 

On myös paljon tehokkaampaa yhdistää ideoiminen, ulkoilma ja hyötyliikunta kaikki yhteen tilanteeseen. Loppupäivän tekeminen on varmasti mukavampaa ja tehokkaampaa, kun on päässyt vähän ensin hengittelemään raitista ilmaa ja saanut veren kiertämään lihaksissa. Muutenkin tämä sopii filosofiaani "jos jokin ei toimi, tee se eri tavalla". On ihan turha hakata päätään seinään koko päivän istumalla samaa seinää tuijotellen.

 

Ladataan...

Pages