Ladataan...

"To reach a port we must set sail –
Sail, not tie at anchor
Sail, not drift."

Franklin D. Roosevelt

Tämä lainaus tupsahti eteeni muutama päivä sitten, ja löysin siitä sellaista rauhoittavaa viisautta. Halutessaan päästä elämässään johonkin, täytyy ne kuvitteelliset purjeet tosiaan nostaa. Paikalleen jumiutuminen tai päämäärätön ajalehtiminen ei edesauta maalinpääsyä millään tavalla. Ja sitten kun siellä meren myräkässä on sillä mielekuvituksellisella paatillaan, rauhoittaa ajatus siitä, että tämä on ainoa tapa päästä joskus satamaan.

Nyt kun olen maistellut sitä viime päivät, kuulostaa se hiukan kliseiseltä. Niin kai ne suuret ajatukset usein kuulostavatkin. Viisautta siinä kuitenkin on edelleen, jonka takia halusin sen täälläkin jakaa. 

PS. Huomenna tulossa uutisia blogin tulevaisuuteen liittyen!

I found this quote few days ago, and found some great wisdom from it. When you want to reach something, anything, you have to set the imaginary sail in order to get to your goal. If you get stucked or just wander around aimlessly, you won't get anywhere. PS. Tomorrow I will tell some news about the future of this blog! 

Kuva minusta: Sara / Tickle Your Fancy , muut kuvat: minä

Ladataan...

Ladataan...

Viimeiset päivät Leónissa olivat niin kuumat, että päätin pyhittää ne varjossa istuskeluun ja työskentelyyn. Sain vaikka kuinka paljon aikaiseksi ja kehittelin blogiinkin taas hiukan uusia juttuja! Oli ihana olla muutama päivä ihan vain paikallaan, ja välillä jopa hiukan tylsistyä. Tylsyys on jotenkin negatiivisesti latautunut sana, mutta kun on kokoajan reissussa, on ihan mukavaa että välillä on tylsää. 

Joka ilta ei tarvitse lähteä etsimään uusia makuelämyksiä kaupungin laidoilla olevista ravintoloista, eikä jokaista auringonlaskua täydy kiivetä katsomaan, saatika sitten kuvaamaan. Sen sijaan voi syödä lähiravintolassa ja maata illan sängyssä katsellen netflixiä. Vaikka aurinko paistaa, voi päivälläkin jäädä sisälle lukemaan kirjaa.

Jotenkin minulla on aina kamala tarve reissatessa ollessa kokea uutta ja nähdä uusia paikkoja. Hotellihuoneeseen ei kannata jäädä maleksimaan, sillä nurkan takana saattaa olla menossa vaikka karnevaalit! Kotona taas tarvitsen melko paljon aikaa vain itsekseni oloon ja sellaiseen kotona puuhailuun. Kun tajusin tämän, ja sen että täälläkin on täysin ok välillä vain olla ja ladata akkua, tuntui kuin suuri taakka olisi lähtenyt harteilta.

Nyt kun takana on muutaman päivän jumittelu, on taas ihan erilaista intoa lähteä koluamaan uutta kaupunkia. Kovalevyt on siistitty, muistikortit tyhjennetty ja postausideoita vaikka muille jakaa. Nyt on hyvä lähteä kameran kanssa tutkailemaan Quiton vanhaa kaupunkia. 

Ladataan...

Pages