Ladataan...

Suomen kesässä viehättää kauniiden yöttömien öiden lisäksi myös sen lyhyys. Kymmenen kuukautta odotellaan lämpimiä päiviä, ja kun ne vihdoin koittavat, osataan niistä nauttia täysin rinnoin. Nyt muutamien päivien aikana kun on kävellyt keskustassa, on vastaantulijoiden kasvoilta nähnyt sellaista pidättelemätöntä iloa, että on alkanut itseäkin hymyilyttämään. Koskaan ei tiedä, milloin koittaa kesän viimeinen päivä, jonka takia näistä päivistä osaa ottaa jotenkin erityisen hyvin kaiken irti. 

Kotiin ei tee mieli jäädä makoilemaan jos aurinko porottaa täydeltä taivaalta. Sen sijaan voi lähteä minigolfaamaan, veneilemään, linnanmäelle, piknikille, melomaan tai vaikka pyöräretkelle.

Ihanaa sunnuntaita!

Shorts - Vintage Levi´s, Knit - Gina Tricot

Photos: Tomi Taskula

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ladataan...

Ladataan...

Eilen oli jokavuotisen päiväpurjehduksen vuoro, joka on aina yksi kesän kohokohdista. Aloitimme päivän tekemällä aamiaista meidän luona ja suuntaamalla siitä porukalla satamaan. Rakastan sellaisia päiviä, joissa on heti aamulla odottamassa joku mukava asia. Vähän kuin lapsena kun syntymäpäivänä sai aamiaisen ja lahjat sänkyyn. Jopa tällainen aamu-uninen ihminen pomppaa innolla ylös, kun muistaa jo sängyssä, kuinka kiva päivä on edessä.

Tänä vuonna pääsimme jopa ihan kunnolla purjehtimaankin, sillä tuuli oli melko kovaa jossain vaiheessa. Joinain vuosina purjehdus on nimittäin ollut enemmänkin kannella makoilua ja auringonottoa. Olisi kyllä ihanaa omistaa jossain vaiheessa elämää vene. Vaikka joku ihan pienen pieni purkki, millä pääsee hetkeksi keskelle merta rauhoittumaan. 

 

We spent the Friday on a boat and had so much fun. I just love the ocean, because it calms me down. I hope that I own a boat some day, even a tiny one.

 

Ladataan...

Pages