Ladataan...

Kanavaranta alkaa olla ihan place to be. Skattan punatiilimakasiinit on paikkana muutenkin upea, mutta tätä kesää aiemmin siellä on tullut liian harvoin vierailtua. Kaikki tietänee jo Holidayn, mutta nyt naapuriin on tullut hurmaava Shelter.

Kävimme tänään kokeilemassa menua toimiston tyttöjen kanssa, ja kaikki maistui yhtä hyvälle kuin miltä sisustus näytti. Omia lemppareita oli alkuruokana tarjoiltu tartar, joka saa edelleen veden kielelle. Keiton kanssa tarjoiltu leipä oli myös niin hyvää, että meinasi pari kyyneltä vierähtää poskelle. 

Yläkerrasta löytyy Son of a Punchin cocktailbaari Rusty, joka tarjoilee aamuneljään asti herkullisia drinkkejä. Saman poppoon baareja ovat myös mm. Liberty or death ja Trillby & Chadwick, joten juomat ovat varmasti yhtä priimaa kuin alakerran ruoat. Tänne on pakko mennä pian uudestaan. Syksy on ihan loistavaa aikaa hämyisille illallisille ja pikkutunneille venähtäneille cocktaileille. 

 

Ladataan...

Ladataan...

Yritän aina kannustaa blogissa siihen, että koettaisi keksiä uusia tapoja yhdistellä omia vaatekappaleita niin, että niille tulisi mahdollisimman monta käyttökertaa. Aina ostaessani uutta vaatetta, mietin jo kaupassa, kuinka monta eri asua keksisin sen ympärille jo omistamistani vaatteista. Jos luku jää pieneksi, jää vaate kauppaan. 

Yksi onnistuneimmista hankinnoistani on ollut tämä Pariisin vintage-kaupasta ostamani nahkahame, joka palvelee yhtä hyvin kesällä ja talvella. Keräilinkin asukuvista muutamat eri tavat pukea nahkahame. 

1. Yhdistä hameeseen henkselit ja ilme muuttuu täysin. Alle sopii mikä tahansa raitapaidasta pooloon. Itse puin kontrastin vuoksi oikein tyttömäisen röyhelöpaidan.

2. Rento rock-henkinen asu syntyy bändipaidalla ja armyn vihreällä takilla. 

3. Läpinäkyvät kankaat sopivat täydellisesti nahan kaveriksi. Isolierinen hattu ja korot tekevät asusta vähän ryhdikkäämmän. 

4. Korkeavyötäröisen hameen kanssa voi pitää ihan ihonmyötäisiä bodyja ilman, että tulee liian alaston olo. 

5. Nahkahame sopii myös loistavasti kunnon boho-lookkiin. Paljon koruja, vyö ja pitkä kimono kruunaavat asun.

Nyt kun ilmat viilenevät, sopii nahkahame muhkeiden neuleiden ja bootsien kaveriksi. Ja talvella se palvelee hyvin mustien sukkahousujen kanssa. 

5 different ways to style a vintage leather skirt. 

Ladataan...

Pages