Ladataan...

 

En varmaan ole yksin tämän liikuntamotivaatiopulani kanssa näin syksyllä. Jotenkin sitä on vain ihan poikki kun palaa kotiin kun päivä alkaa olla jo selkeästi lyhyempi. Sen takia en saa itseäni kovin helposti minkään kunnianhimoisen treenin pariin houkuteltua. Lenkki on viimeisenä mielessä, kun ulkona tihuttaa vettä ja on vihdoin päässyt sisälle lämpimään. 

Jos kuitenkin jokatapauksessa menee suihkuun työpäivän jälkeen, voi sitä jumpata edes pienen hetken ennen sitä. Usein loppuilta menee tällaisina päivinä huomattavast energisimmissä merkeissä kuin sillon kun rojahtaa sohvalle heti kotiin tultuaan. Tämä vie noin 15 minuttia, ja jos draivia riittää, voi sen tehdä kaksi kertaa. 

Lämmittely:

  • paikallaan hölkkäys 1 min
  • haarahypyt 1 min
  • kyykkyhypyt 1 min
  • l5 kpl yleisliikettä

Varsinainen treeni:

Mukavaa viikonloppua! 

Pictures: Sara Vanninen

Ladataan...

Ladataan...

Istuimme kaksikerroksisen bussin ensimmäisillä penkeillä lauantai-iltana ja ihailimme edessä vaihtuvia Lontoon katuja. Kysyin poikaystävältä, meneeko Lontoo hänen top 5 kaupunkeihin? Tämän jälkeen aloimmekin miettiä, minkälaisilta nämä listat näyttäisi. Loppujen lopuksi olin jopa hiukan yllättynyt, kuinka kliseinen oma topvitonen onkaan. 

1. New York. Loppujen lopuksi tämä oli aika selkeä valinta, vaikka Helsinkiä mietinkin ensin ykköseksi. Kyllä Nycissä vain on se joku tietty taika, mitä en ole muualta vielä löytänyt. Edelleen kaupunkia ajatellessani sydän jättää pari lyöntiä välistä. 

2. Helsinki. Vaikka rakastan suurkaupunkeja, ei Helsinkiä moni kyllä voita. Aina reissuilta palatessa on ihana tulla kotiin. 

3. Pariisi. Tähän kaupunkiin liittyy paljon sellaista romatisointia kuin New Yorkiinkin. Voisin kävellä päiväkaudet katuja pitkin ja välillä istahtaa kahville tai punaviinille ohikulkijoita ihmettelemään tylsistymättä. 

4. Barcelona. Neljännen kaupungin kohdalla oli jo melko vaikea valita lempparia. Loppujen lopuksi päädyin ehkä vähän kummalliseenkin valintaan. Olen nimittäin aina ihmetellyt, miksi niin monet käyvät kerta toisensa jälkeen vain Barcelonassa. Tiedän todella monia porukoita, jotka käyvät siellä ainakin kerran vuodessa. Mutta onhan se ihana paikka. Sopivasti rantaa, keskustaa, vanhaa kaupunkia, hyvää ruokaa ja mutkaton tunnelma. 

5. Lontoo. Pääsipä se Lontookin listalle, vaikka valinta ei ollut helppo. Siinä yhdistyy niin moni hyvä juttu, kuten loistava ja toimiva julkinen liikenne, todella erilaiset kaupunginosat joista jokaiselle löytyy varmasti omat paikkansa. 

Miltä teidän listat näyttäisivät?

 

Ladataan...

Pages