Ladataan...

Olen hurahtanut viimeaikoina vihreään ihan täysin. Varsinkin smaragdinvihreään. Se on hassua, miten käsi kädessä esimerkiksi sisustustrendit kulkevat vaatetrendien kanssa. Olen nimittäin kuolannut myös vihreää samenttisohvaa. Normaalisti yritän pysyä trendeistä erossa, sillä haluan että vaatteeni ovat sellaisia joista olen fiiliksissä myös sen jälkeen kun villitys on mennyt ohi. Uskon kuitenkin että tämä samettinen puku tulee pitämään pintansa myöhemminkin. 

Olen käyttänyt tätä yllättävän paljon, siihen nähden kuinka erikoinen se on. Kauluspaidan kanssa asusta tulee lähes toimistokelpoinen, bändipaidan kanssa arkeen sopiva, tai juhlakelpoinen vyöttämällä bleiseri kiinni ilman että alla on mitään. Sen voi pukea myös tennareiden kanssa yhtä hyvin kuin vaikkapa kiiltonahkakorkojen. 

Nyt täytyy kuitenkin mennä suunnittelemaan, mitä sitä pukisi tänään päälle. Vahvana vaihtoehtona on tämä (ylläriylläri) vihreä mekko. Ihanaa uutta vuotta kaikille! Suit - H&M, T-shirt - Topshop

1. Dress - Nelly (here*) 2. Dress-  Nelly (here*) 3. Dress - Nelly (here*) 4. Dress -Nelly (here*) *adlinks

Ladataan...

Ladataan...

Sen lisäksi, että blogista on hauska tiirailla mitä on tullut kuluneen vuoden aikana tehtyä, on myös hauska katsoa mihin on pukeutunut. Aikamonenlaista eri tyyliä on mahtunut tähän vuoteen. Hittejä ovat ehdottomasti olleet Furlan tähtilaukku, Zaran baskeri, Thomas Sabon korut ja Martensin bootsit, joita on tullut yhdisteltyä ympäri vuoden eri asuihin. Myös punaisen eri sävyt ovat olleet vahvoilla tänä vuonna. 

Tässä kuvakollaasi kaikista 2017 kuvatuista asuista. Löytyykö lempparia?

Ladataan...

Pages