Ladataan...

Olen jakanut aiemminkin noloja juttuja elämästäni täällä. Mutta noloja juttujahan riittää, joten täältä pesee.

Kun toimistomme vieressä oli viime viikolla 90´s festarit laitoin Spotifyin kiinni, ikkunan auki ja hoilotin täysiä biisejä. Vessaan mennessä tajusin että viereisessä neukkarissa oli palaveri menossa ja kaikki olivat kuulleet loistavat livevetoni. Annoin myötätuntoisen katseen ja jatkoin laulamista vähän pienemmällä volyymilla loppuillan. 

Kuuntelin yhtenä päivänä kuulokkeilla musiikkia ja snäppäilin ystävän kanssa ratikan takaosassa. Yhtäkkiä kisiksen kohdalla se kääntyikin halliin ja tajusin että se on varmasti kuuluttanut siitä oopperan pysäkillä mutta en ole musiikin takia kuullut sitä. En jostain syystä kehdannut huutaa perältä että olen jäänyt sisään, joten painoin vain nappulaa juuri ennen halliin siirtymistä. Kuski avasi hämmentyneenä takaoven ja meikäläinen luikki nopeasti pois. 

Monet lukijoista varmaan tietääkin, että rakastan makkaraa ja varsinkin kylmää makkaraa. Kerran kesällä baarista kotiin pyöräillessäni poikkesin manskun 24h Alepaan ja ostin paketin makkaraa. Söin kaksi niistä suoraan paketista samalla kun pyöräilin kotiin. Eipä ole muuten koskaan maistunut juusto Kabanossi niin hyvältä. 

Olin vanhan koulukaverini luona juhlissa, josta en tuntenut oikeastaan ketään. Olin pukeutunut avoselkäiseen mekkoon, jonka alle olin fiksuna likkana laittanut tanssipuvun, jossa oli myös avoin selkä. Vessaan mennessäni tajusin kuitenkin, että joudun riisuutumaan täysin alasti käydäkseni vessassa. Laitoin sitten mekon lavuaarin päälle, kiskasin tanssipuvun pois ja istuin pöntölle. Huomasin siinä vaiheessa, että vessassa ei ollutkaan lukkoa (olin kääntänyt kahvan ylös ja kuvitellut lukitsevani sen) kun joku avasi oven. En tiedä kumman ilme oli enemmän hölmistynyt, kundin joka ihmetteli miksi olin riisunut kaikki vaatteeni, vai minä joka mietin miten tämän selittää vai selittääkö ollenkaan. Hauskinta tässä on se, että vessan ovi aukesi niin että suurinpiirtein kaikki muutkin jotka juhlissa olivat, näkivät tämän tapahtuman. 

Näitä juttuja olisi varmaan miljoona lisääkin, mutta juuri nyt ei tule mieleen. Höpöttelimme muuten eilen aamulla ensimmäisen podcastin ja sen voi käydä kuuntelemassa täältä. Tällä kertaa esittelimme kukin toisemme, ja ensi kerralla ehkä luvassa jotain painavampaa asiaa!

 

Shirt & Trousers - KappAhl, Bag- Furla, Heels - Nelly, Jewellery - Thomas Sabo

Pictures: Sara Vanninen

Ladataan...

Ladataan...

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Alkusyksy on minulle aina treenaamisen kulta-aikaa. Kesällä tulee otettua rennommin urheilun suhteen ja lähinnä pyöräiltyä, käveltyä, sekä pelailtua erilaisia ulkopelejä ystävien kanssa. Kuitenkin tässä vaiheessa vuotta kroppa ja erityisesti mieli alkaa kaipaamaan ihan kunnon hikitreenejä. Nyt onkin oiva aika herätellä kroppaa sporttia varten pienillä kuntopiireillä. 

Omat treenini tulevat keskittymään mahdollisuuksien mukaan salille, tenniskentälle ja oman kehonpainolla tehtäviin voimatreeneihin, joita pystyy tekemään esimerkiksi reissun päältä. Syksy tulee olemaan tänä vuonna aiempia hektisempi, joten on pakko pitää huolta siitä että kroppa jaksaa kaiken kiireen keskellä. Siinä alkaa nopeasti paletti hajoamaan, jos karsii aina urheilusta jaksaakseen. 

Koko kesä on ollut säiden suhteen ihan uskomattoman ennalta-arvaamaton, eikä syksyllä varmaan ainakaan helpota tämän asian suhteen. Sen takia kaiken A ja O on hyvät treenivaatteet. Rakastan urheiluvaatteissa erityisesti toiminnallisuutta ja hyviä materiaaleja. Parhaita ovat sellaiset, joita voi kerrostaa, menevät pieneen tilaan ja kuivuvat nopeasti. Vielä myöhäiseen syksyynkin asti on ihana treenata ulkona, jolloin varusteiden merkitys vain kasvaa. 

 

Elloksella on ihan mieletön valikoima eri hintaryhmien ja urheilubrändien vaatteita, kuten esimerkiksi Adidasta, Pumaa, Reebokia, Casallia, Nikea ja Röhnischiä. Myös Elloksen oma Sport mallisto on ollut todella laadukas, ja tänä vuonna erityisen trendikäskin. 

Ulkotreenaamiseen suosittelen vedenkestäviä kenkiä, pitkiä trikoita, tiukkaa alustoppia, nopeasti kuivuvaa pitkähihaista välipaitaa ja hengittävää päällystakkia. Niitä voi sitten riisua ja sitoa lanteille sään mukaan. Tällä setillä pärjää melkein talvilenkeilläkin, varsinkin jos lisää vielä toisen pitkähihaisen ja pipon. Onneksi ihan vielä ei tarvitse miettiä kuitenkaan pakkaslenkkejä!

Kävin Elloksen kanssa kuvaamassa pienen treenivideon teille, ja tässä on nyt lopputulos. 

Treenivaatteet Elloksen verkkokaupasta: Pusero - täältä, Trikoot - täältä, Toppi - täältä, Kengät - täältä, Juomapullo - täältä, Kassi - täältä

Ladataan...

Pages