Ladataan...

"Raksalla" tai siis kotona on päästy taas eteenpäin, ja ajattelin jakaa vähän kuvia. Tämä valon määrä on kyllä yllättänyt, sillä vielä kahdeksalta illallakaan ei tarvitse pitää lamppuja päällä. Asunto on jo heti aamusta todella valoisa, vaikka silloin ei suoraan sisään paistakaan. Kuitenkin korkea kerros, vaaleus ja se, ettei vastapäätä ole toista taloa, tekee ihmeitä. 

Sisustus on tällä hetkellä melko askeettinen, sillä jätimme melkein kaikki vanhat kalusteemme siskopuolelleni. Tällä hetkellä on enemmän tai vähemmän väliaikaisia ratkaisuja. Edellisten asukkaiden keittiön kaapeista on tehty kirjahylly, valosarja korvaa eteisen lamppua ja kitarat ja taulut nojailevat seiniin parempia sijoituspaikkoja odotellessa. 

Rakastan meidän uutta seinää, joka kätkee sisäänsä 5 korkeaa vaatekaappia (näkyy ylimmässä kuvassa). Makuuhuone toimisi varmasti tuolla tavalla alkovinakin, mutta haluamme eristää sen vielä ruokailutilasta lasiseinällä. Sekin saadaan toivon mukaan jo ennen vappua. 

Ensi viikolla tulee tosiaan keittiön sisukset, jääkaappi, pakastin ja liesituuletin. Saadaan siis rakennettua uuden keittiön raamit ja purettua vanha keittiö pois alta. Ja sitten vain odotellaan loppuja rauhassa. Ollaan saatu niin hyvin nyt tavarat purettua (keittiötavaroita lukuunottamatta), että enää ei ole mikään hätä minkään asian suhteen. 

Olkkari seitsemän aikaan illalla! Mieletön valo!!

Eteinen ja kenkäsäilytysdilemma. // Baarikärry ja nuupahtaneet tulppaanit.

Uudet eteisen kaapit, joista kahteen ensimmäiseen tulee ulkovaatteita.

"Keittiönkaappikirjahylly" ja ilta-auringon varjot. // Lempipaikka koko maailmassa tällä hetkellä.

Ollaan istuttu iltaisin tässä ikkunalaudalla ja tuijoteltu auringonlaskua. Yhtenä iltana aloin miettiä, kuinka järkyttävän onnellinen olen siitä että olemme juuri täällä, ja liikutuin niin että kyyneleet alkoi valua kasvoille. Kyllä täällä on vaan hyvä olla <3

 

Ladataan...

Ladataan...

"Sä oot niin värikäs, että häikäisee" sanoi Annika kun astui työhuoneellemme. Ja tosiaan, onhan tämä melko massasta erottuva väri. Yritin välttää liiallisia Elle Woods viboja yhdistämällä asuun Megadethin t-paidan ja conssit. Tuntuu että nyt uuden asunnon (ja siivotun vaatekaapin) myötä on ihan uudenlaista intoa pukeutumiseen. Yleensä aina Nycissä ollessani pukeutumisesta tulee paljon mielenkiintoisempaa ja olen paljon luovempi asuyhdistelmissä. Kirjoitinkin joskus, 10 syytä miksi pukeutuminen on hauskempaa Nycissä. No, täällä Kalliossa aika moni noista kohdista toteutuu! 

Tänään onkin sitten vuorossa Pitkäperjantai. Kävin syömässä tyttöporukalla keskiviikkona, ja ystäväni uteli pääsisäissuunnitelmiamme. Kaikilla tuntui olevan koko viikonloppu vailla sen kummempia suunnitelmia. Perheillallisia lukuunottamatta porukka tuntuu ottavan melko leppoisasti tämän pyhän. Aloin miettiä, etten muista oikein mitään aiempien vuosien pääsiäisiä. Olenko edes juhlinut sitä mitenkään? Missä olen ollut? Lyö aivan tyhjää. Varmasti pääsiäinen on aina ollut vain viikonloppu muiden joukossa. 

Sovimme lauantaina tekevämme jonkun luona pollo limonelloa ja pelaavamme lautapelejä. Melko täydellisen kuuloinen setti! Tänään mennään poikaystävän porukoille syömään. Ensi viikolla meille pitäisi tulla keittiön rungot, joten sitä ennen täällä kämpällä ei oikein voikaan kamalasti järjestellä tai puuhastella. Tekeekin ihan hyvää pieni tauko kaikesta vouhotuksesta. 

Suit - Gina Tricot, Coat - River Island, Shoes - Converse

Pictures: Sara Vanninen

Ladataan...

Pages