The Body Shopin joulukalenteri - Luukut 1-8

Still Life

 

Niin kuin aiemmin kirjoittelinkin, mulla on tänä vuonna ilo olla The Body Shopin kosmetiikkajoulukalenterin omistaja. Ajattelin että olisi kiva raportoida myös blogin puolelle mitä kalenterista on paljastunut! Ensimmäisen viikon aikana luukkujen takaa on siis löytynyt seuraavat tuotteet:

x British Rose-suihkugeeli 60 ml
x Kamomilla-silmämeikinpoistoaine 60 ml
x Manteli- käsi-ja kynsivoide 100 ml
x Huuli- ja poskikuultopuikko (sävy 010 Vineyard Peach) 7.2 ml
x E-vitamiiniyövoide 50 ml
x E-vitamiini-kasvojen kosteuttaja 50ml
x Pesuhanskat
x Hiuspanta

Ehdottomasti mielenkiintoisimmalle näistä tuotteista vaikuttaa tuo huuli- ja poskikiilto, ja odotankin innolla että pääsen sitä testailemaan. Tarpeellisin tuote sen sijaan oli käsirasva, joka vaikuttaa muutaman illan testailun perusteella oikein hyvältä! Hiuspanta oli musta aika hauska yllätys, ja se onkin aika kätevä tuote siihen että esimerkiksi kasvojen pesun ajaksi saa hiukset pois tieltä. The Body Shophan on tunnettu siitä että brändi vastustaa eläinkokeita ja käyttää usein pupunkorvia sen symbolina.

Kaiken kaikkiaan ensimmäisen viikon tuotteet ovat tosi monipuolisia, ja mukava nähdä mitä kaikkea kalenterista vielä paljastuu! Kalenterin takanahan on lista sen sisältämistä tuotteista, mutta en ole kauheasti halunnut sitä vilkuilla sillä musta on kiva yllättyä luukkuja avatessa :)

Mukavaa lauantaita!
 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

Kommentit

Kirsikka W.

Vaikuttaa superihanalta kalenterilta, vähän harmittaa etten itse sitä hankkinut!

Mä ostin juuri pari viikkoa sitten Body Shopista tuollaisen pehmoisen pannan, mutta se oli vaaleanpunainen possunkorvallinen. Vitsailen aina sillä, että olen hirveä porsas, joten oli ihan pakko napata se mukaan. Ja se on kyllä ollut ahkerassa käytössä kasvonaamioiden ja puhdistuksien yhteydessä!

Siri H
Still Life

Juu tää on kyllä aivan ihana kalenteri, suosittelen! :) Haha, nuo pannat on kyllä tosi käteviä ja varmasti tosi söpö se possupantakin! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.