IN THE JUNGLE

Still Life

 

Koko kasvihuoneen korkuinen kaktus ja toinen toistaan upeampia (ja hauskan nimisiä..) kasveja. Muun muassa tätä nähtiin kun vierailtiin viime perjantaina Oulun yliopiston Kasvitieteellisessä puutarhassa! Ollaan aiemminkin käyty samaisessa paikassa (postaus siitä löytyy täältä), mutta silloin en tajunnut ottaa kameraa mukaan, joten puutarhaan oli kiva palata uudemman kerran. Meillä oli aikomuksena ottaa tuolla enemmänkin asukuvia, mutta vaihtuva valaistus ja kasvihuonevalot tekivät kuvaamisesta astetta vaikeampaa. Saatiin kuitenkin tallennettua kameralle muutama ihan kelpo asukuvakin! Ja näköjään oon kuvaillut tismalleen samoja mehikasveja kuin viime kerrallakin...

 

Perjantaina oli ihan hyytävä pakkaspäivä, joten kasvihuoneen tropiikissa olisi kyllä voinut hengailla pidemmänkin tovin! Oli myös mukava pitkästä aikaa hengailla asukuvissa ihan vaan t-paita ja mekko päällä, eikä värjötellä ulkona ilman takkia kuvausten ajan. Asu löytyi vaatekaapista "jotain uutta ja jotain vanhaa"-henkisesti, sillä harmaa paita ja musta mekko ovat molemmat viime vuoden kirppislöytöjä, mutta ensimmäistä kertaa päällä yhdessä!

PS. Huomenna blogiin on tulossa arvonta, jossa voi voittaa 2kpl lippuja Suomen Häämessuille Ouluun 3.2., joten pysykää kuulolla!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi