MISTÄ MUN SYKSY ON TEHTY?

Still Life

 

Syksy, varsinkin alkusyksy on aina ollut mun lempivuodenaika. Luonto on silloin kauneimmillaan, arki asettuu takaisin uomiinsa kesän jälkeen, ja voi kaivaa kaapista esiin suosikkivillapaidan.

Mistä mun syksy on tehty?

Inspiroivasta syystyylistä
Kaksi väriä jotka kuuluvat syksyyn: viininpunainen ja sinapinkeltainen. Vaikka nautinkin kesämekoista ja siitä että pukeutuminen on kesällä helppoa ja yksinkertaista, kyllä syksy ja kerrospukeutuminen on enemmän mun mieleen. Vaatekaappiin täytyisi tehdä inventaario ja hakea kellarista syystakit, pipot, maiharit ja paksut neuleet valmiiksi odottelemaan niitä aamuja kun ympärille tarvitsee vähän enemmän lämmikettä. Tuo kuvassa näkyvä sinapinkeltainen neule on ihana!

Rennoista koti-illoista, teestä ja hyvästä ruuasta
Sohva, viltti ja kuppi teetä ei tunnu ikinä niin hyvältä kuin syksyisin. Mitähän sarjaa sitä muuten seuraavaksi alkaisi katsomaan? Ainakin ihan kohta alkaa telkkarissa yksi mun joka syksyinen suosikki, nimittäin Ensitreffit alttarilla. Onko muita jotka odottaa tuota sarjaa innolla? Mun on lisäksi ollut tarkoitus jo vaikka kuinka kauan alkaa katsomaan muiden maiden Skameja sen norjalaisen alkuperäisen lisäksi, saapa nähdä koukuttuuko niihinkin yhtä pahasti!

Musiikista ja kirjoista
Sen lisäksi että tällä hetkellä haluan käpertyä sohvalle sen teekupposen ja hyvän sarjan kanssa, kylmenevään vuodenaikaan kuuluu olennaisesti myös kirjat ja musiikki. Tänä syksynä aion myös kokeilla äänikirjoja (joo, tiedän oon aika hidas..)!

Eräs mun suosikkilevy syksylle on Iisan Kukaan ei oo kenenkään-albumi, suosittelen kuuntelemaan jos kaipaat tunnelmallista taustamusiikkia vaikkapa lenkeille.

Harrastuksista ja sisustamisesta
Välillä on kiva lähteä pois kotoa oikeasti tekemään jotain (kuten käymään jumpissa), mutta mä olen kyllä sen verran kotoilija, että nautin siitä että kotonakin on kaikkea kivaa puuhattavaa. Mulla on yleensä aina kotona kesken jonkinlainen sisustusprojekti tai muu urakka, ja toisinaan taas saatan istua koko illan buller journalin ääressä. Yksi tauolla ollut harrastus, nimittäin postcrossing pitäisi muuten taas herättää henkiin!

Ystävistä, tapahtumista ja treffi-illoista
Tuleville viikoille ja kuukausille on tiedossa vaikka mitä mukavia juttuja niin töihin kuin vapaa-aikaan liittyen. Ja yksi sellainen on tiedossa jo tälle viikonlopulle: olen nimittäin lähdössä noin parinkymmenen muun bloggaajan kanssa käymään Virossa päiväretkellä Nurme-luonnonkosmetiikkamerkin tehtaalla. Oon niin innoissani, ihan huippua päästä mukaan tällaiselle reissulle (mua myös jännittää aika kovasti..)!

Mitkä jutut kuuluu ehdottomasti sun syksyyn?

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ihania kuvia, ihana postaus! Haluan kans toteuttaa tälläisen syyspostauksen, hih :) 

Ps, onko Oulussa jo noin lehdet puusta pudonneet?!

Siri H
Still Life

Kiitos, syysfiilistelypostaukset on kivoja :) Ja ei sentään, nää kuvat on viime vuoden lokakuulta! Mutta muutaman puusta pudonneen lehden oon kyllä jo bongannut :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

No huh ja hui! Sitä mietin vain, että kyllä kai täällä Torniossa eka putoilee lehdet ennenko siellä :D On täälläkin jo muutama keltainen puusta pudonnut lehti bongattu <3

Siri H
Still Life

Haha niinpä :D

essiy (Ei varmistettu)

mäkin odotan kovasti ensitreffejä alttarilla, vaikka viime kaudella olikin välillä aika paha mieli osan pareista puolesta.

Mä varmaan alan kohta jo fiilistellä joulua :) tykkään joulun odotuksesta kovasti, se tuo omaan syksyyni iloa, leikkimielisyyttä ja valoa

Siri H
Still Life

Niinpä, saapa nähä millaisia pareja on mukana tänä vuonna :D Joulunodotus ja fiilistely tuo kyllä paljon iloa pimeään talveen!

Saranda
Tyhjä ajatus

Aivan ihania kuvia. <3 Ja itelläni paljon samoja asioita. :) Yritän kans ulkoilla tosi paljon ja olla välittämättä että on kosteaa ja pimeää. Raitis ilma on vaan parasta mitä on, vuodenajasta toiseen.

Siri H
Still Life

Kiitos :) Se on kyllä totta, mutta vitsit kun sitä on niin mukavuudenhaluinen...heti kun on vähän kylmä tai sataa niin siinä menee mun lenkkeilyinto.. :D Ehkä tulevana talvena koitan vähän tsempata!

Kommentoi