PIMEÄ PUOLI-PODCAST

Mainitsin vähän aikaa sitten eräässä postauksessa että oon aloittelemasssa omaa true crime-aiheista podcastiani, ja ajattelin vinkata teille että Pimeä puoli-podcastini löytyy nyt Spotifysta ja Soundcloudista!

Oon jäänyt viimeisen vuoden aikana ihan koukkuun kotimaisiin rikos-podcasteihin ja jossain vaiheessa aloin leikitellä ajatuksella että aloittaisin myös oman podcastin. Pikkuhiljaa aloin miettiä asiaa vähän enemmän tosissaan, ja hetken kuluttua olinkin jo ostanut mikrofonin, asentanut läppärille editointiohjelman, keksinyt podcastille nimen ja logon sekä perustanut sille Instagram-tilin. Teknisiin juttuihin liittyen mulla on vielä opiskeltavaa, mutta oon kuitenkin melko tyytyväinen itseeni koska oon opetellut jaksojen tekemisen ja editoimisen aikalailla täysin itsenäisesti.

Julkaisin reilu viikko sitten podcastin ensimmäisen jakson ja muutama päivä sitten toisen, ja oon saanut niistä tosi kivoja kommentteja! Jatkossa uusia jaksoja on tarkoitus julkaista noin pari kertaa kuussa.

Mä kuuntelen itse tosi paljon true crime-podcasteja, mutta täytyy sanoa että kaikkien niiden tyylistä en tykkää. Mietiskelin itse kovasti rikos-podcastin tekemisen eettistä puolta – sitä että tekee ”viihdettä” traagisilla asioilla jotka ovat/ovat olleet jonkun toisen ihmisen todellista elämää. Mutta samoin kuin kirjallisuudessa tai dokumenteissa, kauheista asioista voi puhua niin että pysytään faktoissa ja neutraalilla linjalla, ja se on mulle tärkeä seikka omassa podcastissani.

Voit kuunnella Pimeä puoli-podcastiani täällä:

Spotify

Soundcloud

Ja seurata Instagramissa!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (4)
  1. Vau, vähän siistiä!

    1. Oon itsekin tästä aika innoissani! 🙂 Käyhän kuuntelemassa!

  2. Hei, kuulostaapa tosi mielenkiintoiselta! En ole aikaisemmin kuunnellut true crime-podcasteja, mutta nyt täytyy kyllä käydä kuunetelemassa tämä sun tekemä!

    1. Voi kiitos kommentista, käyhän kuuntelemassa ja kerro mitä tykkäsit 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *