RAKKAUS ON SITÄ ETTÄ OLLAAN HYVÄ TIIMI

Still Life

 

Nämä kuvat otettiin meistä huhtikuussa Fuengirolassa, ja oon odottanut sopivaa hetkeä julkaista ne. Poikaystäväni on vilahdellut välillä blogikuvissa ja teksteissä, mutta nyt ajattelin kertoa vähän enemmän meistä!

Syksyllä tulee kuluneeksi kuusi vuotta siitä kun me tavattiin ja alettiin seurustelemaan. KUUSI vuotta?! Se on ihan hirveän pitkä aika! Me asuttiin aluksi eri kaupungeissa, ja näiden kuuden vuoden aikana ollaan muutettu ensin samaan kaupunkiin asumaan, sitten muutettu yhteen, eletty ihan tavallista arkielämää, matkusteltu yhdessä ainakin seitsemässä eri maassa, hankittu meidän rakkaat lemmikit ja menty kihloihin.

Meillä ei ole kauheasti yhteisiä harrastuksia ja ollaan kiinnostuttu aika erilaisista asioista, mutta sen sijaan meitä yhdistää se, että me nauretaan samoille jutuille, rakastetaan molemmat pitsaa & Ben Jerry'siä, ja meillä on loppupeleissä melko samanlaiset luonteet. Me ollaan molemmat aika rauhallisia ja harkitsevaisia, eikä yleensä oteta asioita turhan vakavasti.

Sen sijaan että olisimme näiden vuosien aikana kasvaneet erilleen, me ollaan kasvettu yhteen, ja meidän yhteinen elämä on löytänyt oman uomansa. Me ollaan hyvä ja toimiva tiimi.

Kun elämässä voi sattua ja tapahtua kaikenlaista, ja maailman meno hirvittää, on niin suuri onni että saa elää kodissa ja parisuhteessa, jossa tunnelma on kannustava ja rakastava. Me ei ikinä mennä nukkumaan ettei sanottaisi toisillemme hyvää yötä, ja aina kun toinen tulee kotiin niin tullaan ovelle vastaan. Ennen en ymmärtänyt, kun kumppania sanottiin myös parhaaksi ystäväksi, mutta nykyään ymmärrän. Se, että hän on paras ystäväni, tarkoittaa kiintymystä, lämpöä, hassuttelua, yhteisiä suunnitelmia, ja sitä että voidaan puhua kaikesta suoraan.

Me ollaan suunniteltu että mennään naimisiin kesällä 2020. Tänä kesänä on tarkoituksena alkaa kunnolla suunnitelemaan hääpaikkaa, päivää ja muitakin hääjuttuja, enkä voisi olla enempää innoissani! Onneksi meillä on monien asioiden suhteen samanlaiset mieltymykset, ja kun yhteistä taivalta on takana jo näinkin monta vuotta, uskoisin että häidenkin suhteen yhteinen sävel löytyy aika helposti (ainakin niin kauan kun minä saan olla vastuussa koristeluista ja värimaailmasta...).

On ollut muuten hauskaa huomata että meille on käynyt niin kuin monelle muullekin pitkässä suhteessa olleelle, että aletaan jo ihan tyylin ja ulkonäon puolestakin muistuttamaan toisiamme.. :D Me näytetään jo lähtökohtaisesti vähän samanlaiselta kun molemmilla on ruskeat hiukset ja tummat piirteet, mutta siihen kun vielä lisää ihan mätsäävät tyylit, niin ei voi muuta kuin hihitellä. Kun oltiin lähdössä matkalle, huomattiin lentokentälle mentäessä että meillä oli molemmilla jalassa lenkkarit, päällä Adidaksen housut, farkkutakit ja lippikset ja molemmilla Kånkenin reput...

<3

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Onpa ihanaa, että joku toinenkin pohtii ja ajattelee rakkausjuttuja näin sunnuntaina :)<3 Aivan ihana kertomus teistä, pitäkää kiinni toisistanne, ootte tosi suloinen pariskunta ja näytätte onnellisilta siinä vierekkäin! Ehkä jonain päivänä mäkin löydän oman sielunkumppanin, parhaan ystävän ja tiimin toisen puoliskon tuohon rinnalleni. :)

Siri H
Still Life

Huomasin kanssa että sulla oli kans kiva rakkauspostaus :) <3 Ehkä se on tää sunnuntai kun on rakkausjutut mielessä! Kiitos kauniista sanoista :) Ihan varmasti löydät, ja vaikka se on niin kliseinen sanonta että "se oikea tulee kohdalle kun sitä vähiten odottaa" niin meille kävi just niin! Ihanaa sunnuntaita <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

<3 En aio menettää toivoa rakkauden suhteen! :)

Siri H
Still Life

Se on oikea asenne! :) <3

IinaS (Ei varmistettu) https://bangsiina.com

Voi miten ihana postaus ja ihanat kuvat! :) Tulin tästä kirjoituksesta tosi iloiseksi ja samalla haikeaksi kun oma parisuhdetilanne on niiiiin sekaisin. Mutta vitsi miten ihanalta parilta vaikutatte! :)

Siri H
Still Life

Kiitos aivan ihanasta kommentista! <3 Tsemppiä parisuhdesolmujen ratkomiseen ja mukavaa viikkoa sulle! :)

Rouva espanja (Ei varmistettu)

Voi en kestä! Te ihanat!

Siri H
Still Life

<3 <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.