UUTTA VAATEKAAPISSA: UHANA DESIGNIN SPORTTISUKAT

Still Life

Oletteko te jo ehtineet tutustua Uhana Designin uuteen sporttimallistoon? Uhana Sport-mallisto julkaistiin ihan vähän aikaa sitten, ja se näyttää ihanalta! Mallistoon kuuluu trendikkäitä urheiluasuja ja asusteita, joiden päävärinä on musta ja hauska Jellyfish-kuosi. Pinnallista tai ei, mutta ainakin minulla urheiluinnostukseen vaikuttaa suuresti se, millaiset vaatteet on päällä. Nykyään on aivan huippua että kaupoista löytyy värikkäitä ja inspiroivia sporttivaatteita, joihin voi lenkin tai jumppatunnin ohella pukeutua muutoinkin. Täytyy kyllä myöntää että tänä kesänä mun liikkumisinto on ollut aivan nollissa.. noh syksyä kohden olisi tarkoitus taas patistaa itseäni liikunnan pariin ja hommata jumppakortti.

Mun vaatekaappiin päätyi malliston urheilusukat, joiden materiaalina on 70% kampapuuvillaa, 26% polyamidia ja 4% lycraa. Sukat on valmistanut tamperelainen Sidoste. Näissä sukissa on unisex-mitoitus, ja malliston muitakin vaatteita on saatavilla unisex-mallisena kokoon XL asti.

Uhana Designin sivuilla mallistosta kerrotaan näin: 

"Inspiraationa Uhana Sport -mallistolle ovat itsenäiset naiset, joilla on monta rautaa tulessa. Aktiivinen elämä vaatii vaivattomia luottovaatteita, jotka sopivat moniin tilanteisiin. Uhana Sportin vaatteissa voi vetää tiukan treenin tai pitkät päiväunet, tai vaikka molemmat – mitä kehosi sillä hetkellä tarvitseekaan. Uhanan filosofiassa hyvinvointi ja liikunta kuuluvat kaikille."

Oon ihan samaa mieltä!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.