Ladataan...
Still Life

Tässä se vihdoin on, mun ensimmäinen Uhana! Olen ihaillut mm. just tätä bomber-takkia, ja muita Uhana Designin vaatteita jo tovin. Erityisesti syksyn/talven 16/17 Secret Garden-malliston vaatteet on miellyttäneet mun silmää kovasti, ja viimein (pienen joulutontuille vinkkailun ansiosta..) sainkin tämän bomberin omakseni. Takki on tosi miellyttävä päällä, ja sopii yhteen n. 99% vaatekaappini muiden vaatteiden kanssa. Aavistelenkin, että tästä tulee ihan ehdottomasti yksi lopputalven ja kevään käytetyimmistä vaatteista.

Legginssit on muuten Mainion ihanat Mini Blockit, ja mekko Monkin ikisuosikki, Oversized Jersey Dress.

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

Taisin päästää pienen ilonkiljahduksen, kun huomasin jokin aika sitten, että Iittalan ihastuttavaa Satumetsä-sarjaa on taas tullut kauppohin! Muistan, kun mua jäi kauheasti harmittamaan vuosia sitten, kun noiden valmistus lopetettiin, enkä ehtinyt kaappiini haalia yhden yhtäkään Satumetsää. Nyt kuitenkin sain joululahjaksi yhden ison Satumetsä-mukin, jolle ostin kaveriksi kulhon (ennen kuin ehtivät taas loppua kaupoista..). 

Siinä missä talviset Taika-astiat on nättejä ja tunnelmallisia, noissa Satumetsän astioissa on kivaa ja kepeää kesäistä tunnelmaa kauniissa väreissä. Multa löytyy kaapeista jo valmiiksi sekalainen kokoelma muutamia Taika-astioita samoin kuin pari Tanssi-mukia, joten nämä sopii joukkoon oikein kivasti. Nuo kyllä miellyttävät silmää, ja ovat myös täydellisen isoja aamukahvikupiksi!

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

Kuluneena vuonna on tullut tehtyä kolme kivaa reissua Euroopan pääkaupunkeihin. Vanhassa ja tutussa, mutta aina yhtä symppiksessä Tallinnassa oltiin pitkä viikonloppu heinäkuussa. Latvian pääkaupungissa Riiassa kävin huhtikuun lopussa, ja syyslomalla vierailtiin Budapestissä, Unkarissa. Riika ja Budapest oli mulle uusia tuttavuuksia, ja molemmat paljastuikin aivan superkivoiksi kaupungeiksi. 

Riiassa oli mun mielestä paljon samaa kuin Tallinnassa: sympaattinen ja tiivis pääkaupunki, jossa on todella kaunista, mutta samalla rujoa tunnelmaa. Riiassa parasta oli valtava kauppahalli, huhtikuussa jo vehreät puistot, vegeravintolat sekä lauantaisin järjestettävä ulkoilmakirppis/myyntitori Spikerin alueella, johon satuttiin paikalle juuri sopivasti.

Pitkä viikonloppu Tallinnassa oli about kesän paras asia! Reissulle sattui just lämpimät ilmat, ja oli ihan mahtavaa vaan nautiskella kaupungin tunnelmasta. Koska Tallinnassa on tullut vierailtua parikin kertaa aiemmin, ei tullut kauheasti paineita että pitäisi käydä kiertelemässä ns. pakollisia nähtävyyksiä :D Parasta oli hengailu vanhassa kaupungissa, super rauhallinen hotelli vanhan kaupungin laidalla (ja sen runsas aamiaispöytä!), tietysti kivat ravintolat ja kahvilat (mm. kuvassa näkyvä Cafe August) sekä piknik upeassa Kadriorgin puistossa.

Budapest taas on yksi upeimpia kaupunkeja missä oon käynyt. Ihastuttavat maisemat ja upeat sillat. Näppärä ja helppo metro. Ystävällinen palvelu kaikkialla. Majoittuminen historiallisessa Gellertin hotellissa Budan kukkuloiden juurella, ja vierailu hotellin kylpylässä. Juutalaiskorttelit ja rauniobaarit. Kaupunginpuisto syysväreissä. Terveisten jättäminen Budan linnan museoon.

Ladataan...