Ladataan...
Still Life

Lippis: Brixton /  Takki: 2nd hand (Bikbok) /  Mekko: Monki /  Legginsit: Adidas /  Kengät: Vans / Laukku: 2nd hand (H&M) /  Kaulakoru ostettu Latviasta

 

Kiitos kivojen kesäilmojen, eipä mennyt kauaakaan kun kirpparilta ostettu musta Bikbokin takki pääsi käyttöön. Niin kuin arvelinkin, se tuntuu jotenkin heti ihan omalta! Ja näköjään jatkan näin kesälläkin mustiin kaapuihin pukeutumista, heh. Alla oleva Monkin musta telttamekko on yksi mun lemppareista ja ehdoton luottomekko, joita omistan itse asiassa kaksikin kappaletta. Nuo mintunvihreät Vansit on synttärilahja viime vuodelta - minulta minulle, tietysti.
 

Ihanaa viikonloppua!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

 

Palataanpa vielä hetkeksi juhannuksen pariin! Me käytiin siis juhannusaattona kävelyllä Hupisaarilla keräilemässä kukkia, ja mulla oli ajatuksena tehdä juhannuksen kunniaksi kukkaseppele. Aika kunnianhimoinen suunnitelma se olikin, nimittäin ei tullut seppeleen teosta mitään kun ei sorminäppäryys ja taidot ihan riittäneet... No mutta, onneksi plan b:nä löytyi kotoa ihan tavallinen musta hiuspanta, jonka ympärille kiepsuttelin voikukkia ja vähän muitakin luonnonkukkia. Kukkapanta oli aika nopea tehdä, ja ihan kivahan siitä tulikin! Ehkäpä sen kukkaseppeleen oikeaoppisen tekemisen voisi lisätä kesän bucket-listalle näin jälkikäteen...
 

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

Vitsit, mikä kirppistuuri! Kävin eilen pitkästä aikaa Oulun Järkikirppiksellä, josta tarttui mukaan Bikbokin musta takki, Monkin kauluspaita ja H&M Dividedin valkoinen t-paita. Olen kesän aikana vähentänyt ostelua ja erityisesti vaatekaupoissa hengaamista ajan kuluksi, ja samalla kirppareilla käyntikin on vähentynyt. Toki kirppisostoksia on tullut tehtyä jonkin verran, mutta olen yrittänyt pitää järjen päässä myös kirppareita kierrellessä, ettei tulisi tehtyä hutiostoksia pienten hintojen sokeuttamana. Tietysti on parempi vaihtoehto ostaa käytettynä kuin uutena, mutta tiedostan kuitenkin sen että en useinkaan osta mitään tarpeeseen, vaan lähinnä mielihaluun. No mutta, näistä ostoksista ei tarvitse huonoa omaatuntoa potea!

Kirppisreissulta löytyi tosiaan klassisia ja simppeleitä, monikäyttöisiä vaatteita. Erityisesti ilahdutti tuo takki, nimittäin musta trenssityylinen takki on ollut ostoslistalla jo pitkän aikaa. Takin pinnassa oli jonkin verran nukkaa ja pientä kulumista, mutta mielestäni 3,5 euron hinta ei kuitenkaan tuosta aivan käyttökelpoisesta vaatteesta ollut ollenkaan paha. Vaikka takki on aika ohutta materiaalia, uskoisin että tällä pärjää kuitenkin pitkälle syksyyn, sillä tuonne alle voi pukea vaikka hupparin. Monkin lähes käyttämättömän oloisella kauluspaidalla oli hintaa neljä euroa ja t-paidalla kaksi euroa. Tosi kivoja löytöjä nekin.
 

Saako jo alkaa vähän fiilistellä syyspukeutumista?

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Ladataan...
Still Life

 

Onkohan tämä ihan normaalia, että on näin tyhjä olo? Toissayönä valvoin myöhään ja katsoin sohvalla yksin vilttiin kääriytyneenä Skamin viimeisen jakson viimeisen klipin, ja eilen vielä koko viimeisen jakson Areenasta.

Tuntuu ihan hupsulta, miten surulliseksi sen loppumisesta voi tulla. Ja sekin tuntuu hupsulta, että miten tärkeä juttu Skamista minulle tuli. Välillä on jo nolottanut, miten täysiä aikuinen ihminen voi hurahtaa norjalaiseen tv-sarjaan. Tiedän että monille se oli sitä - hyvä sarja ja hauskaa katsottavaa, mutta minuun Skam jätti syvemmän jäljen. Siitä tuli minulle merkityksekäs asia, josta saatuja oppeja voi ammentaa kaikilla elämänalueilla. Skam opetti paljon elämästä, toisten ihmisten kohtaamisesta, itsensä löytämisestä, rakkaudesta, ystävyydestä ja onnellisen elämän avaimista, Niin ja toki siitä jäi käteen muutakin - soittolistalle paljon loistavaa musiikkia (erityisesti norjalaisia musiikkilöytöjä, joita ajattelin muuten esitellä blogissa myöhemmin), aivan hullu intohimo matkustaa Osloon sekä opiskella norjan kieltä.

Ja vastauksena otsikon kysymykseeen, en tosiaankaan tiedä. Ehkä jatkan hengailua Livet er nå-paita päällä ja pistän jaksot pyörimään vielä (ainakin) kerran.

 

PS. Jos kaipaat Skamin jälkeiseen ahdistukseen jotain hyvää katsottavaa, iso peukku myös minulta täällä Lilyssäkin moneen otteeseen hehkutetulle norjalaiselle Nuoret ja lupaavat-sarjalle (löytyy Yle Areenasta). Lisäksi olen alkanut katsomaan uudestaan Skinsiä, omien teiniaikojen lempparia. Ja se on muuten ihan loistava sarja!

 

Muita Skam-aiheisia juttujani:

Kiitos, Skam
Skam-paita, vihdoinkin!
Tyyli-inspiraatiota Skamista

 

SEURAA:
Bloglovin & Pinterest

 

 

Ladataan...
Still Life

 

Mikä on parasta kaupunkijuhannuksessa? No ehdottomasti se, kun ei ole mitään erikoisempia suunnitelmia ja voi tehdä spontaaneja reissuja ympäriinsä ihan muuten vaan. Eilen käytiin päiväkävelyllä ja seikkailemassa Hupisaarilla. Hupisaaret on kyllä superkaunis paikka, ja ihan yksi mun lempparipaikkoja Oulussa. Tuolla kun istuskelee ja ihailee vehreää puistoa, kauniita maisemia, solisevia puroja ja kukkaloistoa, niin välillä melkein unohtaa että on alle kilometrin päässä kotoa. Yksi missio mulla tälle kävelyreissulle kuitenkin oli, nimittäin kukkien kerääminen juhannusseppelettä varten (siitä lisää myöhemmin).

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

Hattu: Stradivarius /  Takki: Monki /  Kukkamekko: H&M /  Kengät: Skopunkten /  Reppu: H&M

Jaa että tämmöset juhannuskelit... No saapahan ainakin hyvällä syyllä kiskaista mustan hatun päähän! Tämä musta lierihattu on pari vuotta sitten Stradivariuksesta ostettu, mutta jostain syystä sitä tulee käytettyä harvoin. Eilen tuli vetäistyä päälle muutenkin aika tummanpuhuvat vaatteet, joten tämän asun kaveriksi hattu passasi ihan mainiosti. Reppu on muuten myös useamman vuoden vanha heräteostos H&M:n lastenvaateosastolta, yksi niistä harvoista leopardikuosisista asioista joita vielä omistan (parikymppisenä tuli vedettyä sellaset leopardikuosiöverit että vieläkin pyörryttää..).

Tänään muuten ajattelin koittaa väsäillä itselle juhannusseppeleen luonnonkukista. Saapa nähdä onnistuuko!

Ihanaa juhannusaattoa!

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

 

Ladataan...

Pages