Ladataan...
Still Life

 

- auringonpaiste
- uudet pehmeät ja kauniit kukkalakanat
- Maanantaimallin korvikset
- Sufjan Stevensin musiikki
- raitapaidat

- New girlin uudet jaksot
- perunasipulivege-vuoka (jota oon kokkaillut joka viikko eri variaatioilla)
- elokuvissa käynti
- pitkät aamiaiset
- Amélien ja The Grand Budapest Hotelin soundtrackit

 

Maaliskuun postauksia:

5x3 hyvää asiaa

Melkein koko asu kirpparilta

Tämän hetken kauneussuosikit

Uutta kotona, osa 2: Kaikkea pientä kivaa

Mitä ostan kirppareilta & pari kirppistelyvinkkiä

Aurinkoa ja uusia asusteita

Keltaista kevääseen

Unelmista

Vegaaninen Marianne-tökkäyskakku & kihlajaisjuhlintaa

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

Milloin oot viimeksi kehunut jotakuta? Tai kiittänyt? 

Tänään mietin, miten älyttömän suuri voima kehuilla on. Joskus se että muistaa sanoa kiitos, tai kehua ohimennen kaverin asua, voi olla sille toiselle (ja myös itselle!) päivän paras asia. Kehuminen ja kohteliaisuudet on just niitä elämän pieniä, mutta samalla tosi merkittäviä juttuja, jotka ei vaadi paljoa mutta saa ihan varmasti hymyn huulille.
 

Tästä lähtien minä aion:

kiittää useammin avuliaita läheisiäni
- kertoa poikaystävälle ja ystäville useammin kuinka ihania he ovat

- sanoa "kiitos" kaupassa vähän isommalla äänellä
- terästäytyä blogikommentoinnissa ja jättää aktiivisemmin muiden blogeihin kivoja kommentteja
- opetella vastaamaan "kiitos" kehuihin vähättelyn sijaan

 

Kuvat Kroatiasta 2017

Rentouttavaa pääsiäistä! <3 

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

Mukavaa tiistaita! Me tosiaan vietettiin sunnuntaina pienimuotoisesti ja rennosti kihlajaisjuhlia perheen kanssa, ja ajattelin että on ihan pakko tulla jakamaan teille muutama fiiliskuva sekä taivaallisen Marianne poke- eli "tökkäys"kakun resepti!

Kakkua oli tarjolla ystäväni häissä muutama viikko sitten, ja ihastuin jo silloin täyteläiseen ja mehevään suklaakakkuun. Kakun nimi tulee siis siitä, että kakkuun tökitään reikiä, joihon valutetaan suklaasta, kermasta ja Marianne-crushista koostuva ganache. Vegaaninen kakku on leivottu tällä Urbaani Vegendan reseptillä. Kyseiseltä sivustolta löytyy muuten paljon muitakin ihanan kuuloisia reseptejä!

 Vaikka ruokavalioni on lihaton, ja maituotteita ja kananmunia syön harvakseltaan, vegaanileivonta on mulle aika uusi juttu. Itse asiassa en ole muutenkaan kovin hyvä tai kokenut leipoja, mutta sanoisin että tämä kakku oli melko helppo tehdä. Kakku sai myös vierailta paljon kehuja, ja itse ainakin olen niin överiherkkusuu, että jos kakussa on tuhti pohja, suklaata, rutkasti kermavaahtoa ja piparmintun makua (niin ja vielä mansikoita), ei voi mennä pahasti pieleen. Suosittelen!
 

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

+ Poikaystävä osti meille pleikkarille Crash Bandicootin, niin nostalgista! Pelitaidotkin on vielä melkein tallella :D
+ Breaking Bad, jota alettiin katsomaan toistamiseen. Vaikka tuon sarjan on nähnyt jo yhdesti läpi, en muista siitä paljoakaan. Ehdottomasti yksi koukuttavimmista sarjoista ikinä!
+ Lauantaina elokuvissa nähty Lady Bird. Ei ehkä ihan niin huippu mitä ajattelin, mutta naurattava ja sympaattinen kasvutarina kuitenkin.
+ Sunnuntain viettäminen juhlien ja kakkua syöden perheen ja läheisten kanssa.
+ Paras ystäväni oli meillä yökylässä, ja ehdittiin touhuilla vaikka mitä kivaa (ja myös vetää ihan hirveät herkkuöverit..) <3

- Olin taas flunssassa ja viime viikon alku meni sen takia aikalailla sohvalla makoillen.
- Nukuin huonosti flunssan takia ja missasin siksi myös norjan tunnin.
- Jouduttiin käyttämään Mimmiä taas eläinlääkärissä, sillä raukalla pieni tulehdus leikkaushaavassa :( Onneksi vointi on nyt kuitenkin parempaan päin!
- Viikonlopulta pahasti päälle jäänyt sokerikoukku.. mitenhän tästä pääsee eroon?!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

Kivaa lauantaita! <3 Mitäs teillä on viikonlopun suunnitelmissa?

Minä saan tänään ystäväni meille kylään pariksi päiväksi, ja huomenna meille on tulossa mun perhettä käymään pienimuotoisissa kihlajaisjuhlissa. Leivoin sitä varten eilen mustikka-valkosuklaamuffinsseja, ja tänään olisi tarkoitus väsäillä Marianne-poke cake, josta on varmasti tulossa blogiin juttua (jos se onnistuu...). Kaikkea kivaa siis luvassa viikonlopulle, hyvää syömistä ja ihania tyyppejä <3
 

Pari sanaa päivän asusta: kimallepaita on kirppislöytö, ja pinkki hame on itse asiassa löytö omasta kirppiskassistani. Käytin tuota vakosamettista hametta tosi paljon vuosina 2012-2013, mutta sitten siihen tuli kyllästyminen eikä se tuntunut enää sopivan omaan tyyliin. Viime kesänä mulla oli hame myynnissä kirppiksellä, ja luulin sen menneen silloin kaupaksi. Aiemmin tällä viikolla harmittelin että olin mennyt myymään hameen, mutta sattumoisin pari päivää sen jälkeen löysinkin vaatehuoneesta Ikea-kassillisen vaatteita jotka olin raahannut kirpparilta takaisin kotiin..hame löytyi kassin pohjalta ja otin sen heti uudelleen käyttöön, sillä se näyttää pitkästä aikaa tosi ihanalta!
 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

Sain taannoin ehdotuksen kirjoittaa postauksen unelmistani. Olen itsekin aiemmin miettinyt aiheesta kirjoittamista, mutta en ole jostain syystä saanut tartuttua siihen. Viime aikoina olen kuitenkin pohtinut tulevaisuudensuunnitelmia ja niihin liittyviä haaveita ja unelmia aika usein, joten ajattelin että nyt voisi senkin puolesta olla hyvä aika kirjoittaa omista unelmistani!

Mistä siis unelmoin? Unelmoin koko ajan jostakin: pienemmistä ja isommista jutuista. On asioita, joista oon unelmoinut lapsesta asti ja sitten niitä jotka ovat muodostuneet mielessä pikkuhiljaa. Olen haaveilija ja haaveilen milloin mistäkin: auringonpaisteesta, kesästä, matkustamisesta, päiväunista, hyvästä ateriasta...ihan mistä vaan.

Tällä hetkellä yksi isoimmista unelmistani liittyy työhön ja opiskeluun ja sen oman jutun löytymiseen. Toivoisin löytäväni joskus työn josta tykkäisin ja joka tekisi mut iloiseksi. Haluaisin kirjoittaa, olla ehkä töissä sisustuskaupassa tai opiskella sisustusalaa tai journalismia tai tehdä jotain matkustamiseen ja kansainvälisyyteen liittyvää. Haluaisin valokuvata, tehdä sisällöntuotantoa muuallekin kuin omaan blogiin ja tehdä jotain missä voisi käyttää hyödyksi luovuutta ja visuaalisuutta. 

 Kannustan usein läheisiä ja ystäviä tavoittelemaan unelmia ja työskentelemään niiden eteen, mutta olen huomannut että itse olen jumittanut samassa paikassa jo pidemmän aikaa. Tänä vuonna aion ottaa härkää sarvista ja alkaa tehdä töitä määrätietoisemmin haaveiden toteutumista kohti!

En haaveile äkkirikastumisesta tai lottovoitosta, vaan siitä että rahan puolesta voisi elää sellaista mukavan vakaata elämää. Haluaisin myös matkustella ja laajentaa omaa perspektiiviä ja maailmankatsomusta näkemällä erilaisia paikkoja ja tutustumalla uusiin ihmisiin. Olisi myös mahtavaa päästä tekemään jonkinlaista auttamistyötä jossain päin maailmaa tai sitten ihan täällä Suomessa!

Yksi mun suurimmista unelmista on pienestä asti ollut olla äiti. Mulla on ollut aina vahva hoivavietti, ja toivon että meillä on lapsia (ja lisää lemmikkejä) jonain päivänä. Lasten lisäksi toinen mun melko perinteinen unelma on se että asuisimme poikaystävän kanssa joskus vanhassa puutalossa, jonka saisin sisustaa itse lattiasta kattoon ja tehdä taloon mintunvihreän keittiön. Niin ja että talossa olisi mulle oma askarteluhuone ja poikaystävälle oma pelihuone.

Unelmoin myös siitä, että arkielämä pysyisi läpi elämän suhteellisen hyvänä, onnellisena ja tasapainoisena, ja että elämän eri osa-alueiden välillä pysyisi hyvä balanssi. Toivon myös että voisin kehittää omaa ajatteluani ja läsnäoloani, sillä haluaisin oppia olemaan vielä enemmän läsnä tässä hetkessä, enkä koko ajan haikailisi johonkin muualle tai eläisi "sitten kun..."-elämää.

Rakkautta, onnellisuutta, oman perheen rakentamista, itsensä toteuttamista, muiden auttamista ja terveen, omannäköisen ja mielekkään elämän elämistä. Eli voisi kai sanoa että jollain mittapuulla aika tyypillisiä unelmia.

Olen kiitollinen siitä, että elämän peluspilarit ovat kunnossa ja että olen saanut perheeltäni tukea ja esimerkkiä omaleimaisen elämän rakentamiseen, eikä ole pakotettuna "suorittamaan" elämää tietyn kaavan tai muotin mukaan.

Uskon siihen että unelmista ja haaveista kannattaa puhua ääneen, ja siksi tämän postauksen kirjoittaminen oli itsellekin tosi mielekästä, inspiroivaa ja terapeuttista!

Millaisista asioista sinä unelmoit?

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Ladataan...

Pages