Ladataan...
Still Life

Edellisessä postauksessa kirjoittelin mun lempijutuista omassa arjessani, ja mietin sitä kuinka ihan tavallisinakin arkipäivinä voisi tehdä kaikkea mukavaa, eikä aina säästää suunnitelmia vapaapäiville. Olen edelleenkin sitä mieltä, mutta jäin miettimään asiaa vähän tarkemmin. Koska Suomen kesä on niin lyhyt, tähän vuodenaikaan tuntuu usein kerääntyvän paineita. Kesä voi tuntua välillä suorittamiselta, kun pitäisi mennä ulos kun on hyvä ilma, pitäisi nauttia kesästä ja pitäisi tehdä mahdollisimman paljon sitä ja tätä... 

Minä olen perusluonteeltani rauhallinen ja viihdyn kotona. Ahdistun jos joka päivälle on ihan hirveästi ohjelmaa, mutta toisaalta joudun joskus tsemppaamaan itseäni että olisin vähän aktiivisempi ja sosiaalisempi. Välillä tuntuu, että sopiva balanssi näiden kahden välillä on vaikea löytää.

Tänä kesänä aion ennen kaikkea panostaa siihen että tekemistä ja suunnitelmia olisi sopivasti. Aion käydä uimassa, piknikillä ja puuhailla kaikkea muutakin kivaa, mutta ehdottomasti omaa fiilistä kuunnellen! Lisäksi aion muistaa nämä asiat:

- aina ei ole pakko kokkailla kotona, ja on ihan okei ostaa joskus valmisruokaa
- kesäherkutteluista ei kannata ottaa huonoa omatuntoa
- joka päivä ei tarvitse tehdä hikilenkkiä, mutta liikunta piristää silloin tällöin
- päikkärit kannattaa nukkua jos tuntuu siltä (kunhan ne eivät kestä kolmea tuntia)
- luova tekeminen, kuten kirjoittaminen ja maalaaminen rentouttaa

Onko teillä samanlaisia fiiliksiä?
Stressitöntä viikonloppua! <3

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

Monella muulla taitaa tällä hetkellä olla mielessä kesäloma ja lomasuunnitelmat, mutta minä puolestaan iloitsen juuri nyt uuden työn alkamisen myötä arjesta ja sen rutiineista. Aika suuri osa elämästä on tätä, ihan tavallista arkea, ja siksi mun mielestä on tärkeää että arjen kokee mukavaksi. Kaikkea tekemistä ei aina tarvitse säästellä viikonlopulle, vaan ihan hyvin voi käydä leffassa ja keksiä muutakin kivaa puuhaa arki-illoille (tää oli nyt enemmänkin note to self ,oon nimittäin viettänyt arki-illat viime aikoina lähinnä sohvalla maaten ja päikkäreiden merkeissä...).

Parhaat jutut mun arjessa:

- lemmikit, joille sanon aina aamuisin "huomenta", ja joiden hoitaminen tuntuu enemmänkin etuoikeudelta kuin velvollisuudelta

- mies, jonka kanssa on ihanaa ja hauskaa asua yhdessä, ja kenen kanssa voi jakaa kotityöt tasan (okei, myönnetään, vihaan imurointia ja siksi hän tekee sitä enemmän...)

- inspiroiva vaatekaappi, josta keksin melkein jokainen päivä uusia vaateyhdistelmiä

- joustavat työajat ja lyhyt työmatka, jonka aikana ehdin aina kuunnella yhden tai pari suosikkibiisiä

- kauniit lenkkireitit ihan kodin lähellä

- ihana koti jonka kaunis värimaailma piristää jokaista päivää

- viikottainen saunavuoro

- aamiaishetki ja aamukahvi

- laittautuminen ja meikkaaminen aamulla - vaikka olenkin aika laiska laittautumaan ja aamuisin on aina kiire, siltikin tykkään meikata ja juoda kahvia ja kuunnella musiikkia samalla

- muutamat läheiset jotka asuu kävelymatkan päässä, ja monta muuta joille voi soittaa tai laittaa viestiä kun siltä tuntuu

- Trendi ja muut kotiin tulevat lehdet

- kaikki ihan kodin lähellä olevat kaupat ja palvelut

- reseptikirja, johon yritän muistaa kirjoittaa ylös arkiruokareseptejä niille päiville kun ei keksi mitään syömistä

Mitkä on parhaita juttuja teidän arjessa?

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

Juhannus tuli ja meni. En tehnyt juhannustaikoja tai käynyt juhannussaunassa, sen sijaan vietin juhannusta maalla ja kaupungissa, join älyttömän monta kuppia kahvia, tunsin onnellisuutta tästä hetkestä ja tulevasta, pelasin lautapelejä, nuuhkin kesäsateen jälkeistä tuoksua, otin päikkärit koirakaverin kanssa ja pesin kolme koneellista pyykkiä.

Juhannuksen ainoat kuvat napsaistiin meren äärellä sateessa ja tuulessa. Kuviin tuli seesteinen tunnelma, mutta oikeasti tuolla rannalla oli niin jäätävä tuuli että juoksin heti kuvien ottamisen jälkeen takaisin autoon lämmittelemään :D

Nyt on levännyt ja pirteä olo ja akut ladattuna tätä viikkoa varten. Aurinko paistaa ja ensimmäinen viikon kolmesta työpäivästä on jo takana. Mun mieli on jo vähän ensi viikonlopussa, nimittäin silloin on tiedossa pikku reissu pois Oulusta! Sitä ennen pitäisi kylläkin mm. tehdä yksi markkinoinnin verkkotentti...miksi oi miksi pitää aina jättää verkkoluentojen kuunteleminen viime tippaan?!

Ihanaa kesäkuun viimeistä viikkoa! <3

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on? Mun juhannus menee aika rauhallisissa merkeissä (breaking news! :D), tänään kaupungissa perheen kanssa ja huomenna sitten maalla sukuloimassa. 

Nämä kuvat on otettu viime viikonlopun auringonpaisteessa, ja vaikka tällä hetkellä sataakin kaatamalla vettä, mun juhannustyyliin kuuluu ihan varmasti sateesta huolimatta midihame ja raidallinen kietaisupaita. Oon ihan hullaantunut tällaisiin naisellisiin raita- ja ruutukuosisiin kietaisupaitoihin! Niitä on itse asiassa ilmestynyt mun vaatekaappiin viime viikkoina parikin kappaletta...

Kauniimmat asusteet tällä hetkellä ovat kesäinen olkikassi ja ponnarin ympärille kiepsuteltu huivi.
 

Viime päivät on olleet melko kiireisiä, joten nyt on hyvä hetki ottaa iisisti, nauttia läheisten seurasta ja hengailla vähemmän koneen äärellä ja somessa. Tuntuu kyllä aika ihanalta vaan olla rauhassa ja kuunnella sateen ropinaa..

Rauhallista juhannusta! <3

 

PS. Tänään mun on muuten tarkoitus kokeilla leipoa vegaaninen marjajuustokakku, odotan innolla tuleeko siitä mitään :D Jos tulee, lupaan jakaa reseptin myös blogin puolelle!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

Kyselin keväällä postausehdotuksia ja sain lukijoilta muutamia tosi hyviä ideoita, mutta oon ollut superhidas toteuttamaan niitä! 

Sain ehdotuksen kirjoittaa musiikista ja siitä millaisia biisejä mun soittolistalla on, ja itse asiassa ihmettelen sitä miten vähän musiikkiaiheisia postauksia olen kirjoittanut. Olen 100% musiikin suurkuluttaja, ja mulla pitää olla koko ajan taustalla musiikkia, olin sitten kauppajonossa, kotona koneen ääressä tai bussimatkalla.

Viimeisen parin vuoden aikana musiikkimakuni on laajentunut paljon, ja olen alkanut tykkäämään sellaisista artisteista ja genreistä, joista en olisi ennen ajatellut tykkääväni. Nuorempana mulla oli tiukasti ne muutamat lempibändit joita kuuntelin, mutta nykyään musta on ihan mahtavaa tehdä uusia musiikkilöytöjä ja innostua jostain aivan uudenlaisesta musiikista.

Tässä vähän sekalainen kattaus siitä millaista musiikkia mun soittolistoilta löytyy tällä hetkellä, ja muutamia kesäisiä suosikkibiisejä vuosien varrelta: 

 

Tästä tuli nyt aika indie-painotteinen, mutta niin se vain on että tällaiset kevyet ja tarttuvat (ja myös ne vähän haikeat) biisit kuuluu kesään!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

Perjantaina kirppis- ja kauppareissu pyörän selässä, jäätelöä, päikkärit ja Breaking Badin katsomista sängyssä. Lauantaina Salkkari-uusintoja, blogihommia, lisää jäätelöä, päikkäreitä ja Breaking Badia. Sunnuntaina yhdessä syömistä, asukuvailua, lenkki The xx:n tahdissa (ilahduin niin paljon kun näin lenkkireitin varrella joessa uivan koiran <3), lukemista, kotihommia ja pyykinpesua. Niin ihanan tavallinen viikonloppu.

Iloista maanantaita!

 

PS: Suosikkijuttuni kotona nyt: kuivatut eukalyptuksen oksat värikkäässä jääteepullossa.

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Ladataan...

Pages