Happiest girl in the world

Sugar & Pepper

It's official: olen kihlautunut! :)

Aiheesta oli keskusteltu aina silloin tällöin, mutta poikaystävä pääsi silti yllättämään täysin viime viikolla. Oli romanttinen kosinta kotona kynttilöiden ja kukkien kera. Ah. <3

Viikonloppuna käytiin sormuskaupoilla ja syömässä italialaisessa. Olin painottanut, että haluan ehdottomasti valita sormuksen itse. Muutamia mieluisia löytyi, mutta ehdin jo todeta, että ehkä sormuksen suhteen ei tulekaan sellaista "tämä se on!" -fiilistä ... kunnes sitten totesin, että tämä se taitaa olla. :)

Meille kihlautuminen ei tarkoita sitä, että sovitaan saman tien hääpäivä. Siitäkin on ollut aiemmin puhetta: naimisiin mennään, mutta luultavasti vasta 3-4 vuoden kuluttua. Ja kirkkohäitä ei ole tulossa, vaan siviilivihkiminen joko ennen hääjuhlaa tai hääjuhlassa. Mutta kaikki aikanaan!

Viikon(lopun) kruunasi Flow. Perjantaina Hercules and Love Affair oli aivan mieletön, mahtavat bileet! Bändi ei ollut ennestään tuttu, mutta olin vilkaissut etukäteen, että se voisi kiinnostaa - ja olikin ehdottomasti perjantain lemppari.

Sunnuntaina tarkoituksena oli mennä katsomaan ainakin Jamie Woon ja Kanye West, ehkä myös James Blake. Jamie Woon oli hieman pettymys. Keikka käynnistyi hitaasti, ja alkoi toimia vasta yli puolen välin jälkeen. Jos koko tunti olisi ollut sellaista kuin viimeiset 20 minuuttia, olisin ollut todella tyytyväinen.

Kanye puolestaan täytti odotukset. Okei, olihan se överi ja pitkitetty (varsinkin lopetus), mutta toisaalta tarjosi paljon hyviä biisejä ja rentoa meininkiä. Kanyen keikasta kirjoitettiin osuvasti mm. Hesarin arviossa ja Markkinointi&Mainonnan blogissa. James Blake jäi lopulta väliin.

Kuvat: weheartit

Kommentit

sensaatio

Onnittelut kihlauksesta :)

Anna
Ai niin!

Iik, onnea! Ja Kanye oli rakkautta.

Sugar & Pepper

Kiitoksiä onnitteluista! :) Ja oli tosiaan ihan jees ensimmäinen Flow-vuosi!

Perhosia masussa

Lämpimät onnittelut :)

Sugar & Pepper

MinnaR, kiitos, ja onnittelut myös sinulle! Bongasin palstasi joitakin päiviä sitten.  Meillä ei tosiaan ole hääpäivää (tai vuotta) lyöty vielä lukkoon, mutta seuraan jo silti mielenkiinnolla muiden hääjärjestelyjä. Saa vähän vinkkejä tulevaisuutta varten. ;)

Kommentoi