APPELSIINI-PORKKANA-MANGO-INKIVÄÄRIMEHU

appelsiiniporkkanainkiväärimehu_sundayblondie_1.JPG

*Yhteistyössä Verkkokauppa.com:in kanssa

Olen niitä tyyppejä, jotka hurahtavat helposti erilaisiin asioihin. Pari vuotta sitten tein joka viikonloppu aamiaiseksi smoothie bowlin. Sitten innostuin kaurahiutaleita ja chia-siemeniä yhdistelevistä tuorepuuroista. Nyt olen rakastunut tuorepuristettuun mehuun.

Tutkailin erilaisia mehuprässejä ja tulin siihen tulokseen, että Wilfan Juicemaster -tuoremehuprässi voisi olla sopivin vaihtoehto aloittelevalle mehuhirmulle. Sain Wilfan mehuprässin pari viikkoa sitten Verkkokauppa.com:ilta ja toteutan nyt yhteistyössä hyvän olon mehureseptejä blogin puolelle.

Aloitin mehuharrastukseni klassikolla: appelsiinia, porkkanaa ja inkivääriä yhdistelevällä kirpeällä mehulla, joka saa lisämakeutta mangosta. Appelsiini, porkkana ja mango ovat erinomaisia C-vitamiinin lähteitä, ja porkkanasta saa myös A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia. Inkiväärin puolestaan sanotaan vähentävän kipua ja tulehduksia sekä poistavan nestettä kehosta. 

Tämä aurinkoisen värinen mehu on täydellinen pimeneviin syyspäiviin, kun mieli ja keho kaipaavat piristystä. Itse uskon vitamiinien, terveellisen ruokavalion, liikunnan ja rentoutumisen voimaan flunssan ehkäisyssä. Älä ujostele inkiväärin kanssa  pieni potku herättää mukavasti aamulla.

Appelsiini-porkkana-mango-inkiväärimehu (4 dl)

– 3 isoa appelsiinia
– 3 isoa porkkanaa
– 1 iso mango
– inkivääriä

Nautin mehuni osana aamiaista, johon sisältyivät lisäksi avokadoruisleipä sekä soijarahka tuoreiden marjojen kera. Kevyt ja raikas startti päivään!

Mainittakoon myös, että vaikka hurahdankin helposti erilaisiin asioihin, hyvät jutut myös säilyvät mukanani – valmistan joka viikonloppu tuorepuuron ja toisinaan smoothie bowlin.

appelsiiniporkkanainkiväärimehu_sundayblondie_3.JPG

appelsiiniporkkanainkiväärimehu_sundayblondie_7.JPG

appelsiiniporkkanainkiväärimehu_sundayblondie_4.JPG

appelsiiniporkkanainkiväärimehu_sundayblondie_5.JPG

appelsiiniporkkanainkiväärimehu_sundayblondie_6.JPG

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *