BY CHLOE.

Sunday Blondie

En ole pikaruokaravintoloiden ystävä.

Minua ei haittaa odottaa ruokaani, ja ideaalitilanteessa haluaisin aina nauttia annokseni rauhassa. Rakastan illallisia, jotka kestävät tuntikausia, ja lounaita, joilla ehditään oikeasti myös keskustella asioista. Mäkkärit, kotipitsat ja tacomestat – meh. Pikaruokaravintolat eivät ole minun juttuni.

New Yorkissa kohtasin kuitenkin konseptin, johon tykästyin: terveellisen pikaruokaraflan by CHLOE.n. Se eroaa monesta muusta pikaruokaravintolasta siinä, että ravintolassa ei ollut kiireen tuntua ja ruoka oli oikeasti maukasta. Ihmiset myös viettivät ravintolassa aikaa ja nauttivat annoksensa rauhassa. Ravintolan sisustus oli viihtyisä, jopa suloinen (ja instagrammattava). Monessa mielessä kyse ei siis ollutkaan aivan perinteisestä pikaruokaravintolasta, jonka lattialla ajelehtii kylmenneitä ranskalaisia ja pöydille on roiskunut ketsuppia.

Kävimme by CHLOE.ssa aamiaisella ystäväni Jennan kanssa. Listalta löytyy vaihtoehtoja niin aamiaiselle, lounaalle kuin illalliselle – salaatteja, burgereita, smoothieita, kuppikakkuja, jättikeksejä. Me päädyimme tilaamaan vihersmoothiet, kvinoapuurot sekä bataattiranskalaiset punajuuridipin kera.

Kaikki annokset ylittivät odotukseni. Vihersmoothie oli tajuttoman hyvää, bataattiranskalaiset ja dippi maukkaita, mutta kaikista parasta oli puuro. En ollut aiemmin syönyt kvinoapuuroa, mutta nyt en enää muuta haluaisi syödäkään! Kaneli toi puuroon makumuistoja mummolasta.

Pikaruokaravintoloiden valtaamassa New Yorkissa by CHLOE. on virkistävä tuulahdus. Mäkkäreihin nähden by CHLOE.lla on vielä varsin vaatimaton määrä toimipisteitä: viisi kappaletta New Yorkissa, kaksi Bostonissa ja yksi Los Angelesissa. Mikä onkin oikeastaan vain hyvä asia uutuudenviehätyksen säilymisen kannalta.

Tällaisen pikaruokaraflan toivottaisin ilomielin tervetulleeksi Suomeenkin!

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Muistan haukanneeni henkeä kun näin kuvan tästä sun Instagramissa. Niin herkullisen mut myös viihtyistän näköistä! <3

Hanna K
Sunday Blondie

Miten mä en aina huomaa näitä kommentteja mun notificationeissa?! Mutta siis. Voi kiitos ihana! Niin kivasti sanottu, musta on aina ihanaa saada positiivista palautetta kuvista! ♡ BY CHLOE. oli kyllä tosi mahtava mesta, jos joskus päädyt Nykiin, sun täytyy käydä siellä ♡

Kommentoi