koru, jolla on tarina – herkkä ja kaunis vyvyn hill

Sunday Blondie

Hello, I love you. I'll bring you luck, love and hope.

Olen ollut aina minimalisti, mitä tulee korujen käyttämiseen. Pienet nappikorvikset, ohuen ohuet sormukset, simppelit kaulakorut – ne ovat minun juttuni. Toisinaan taas innostun isoista, värikkäistä timanteista. En pistäisikään pahitteekseni, jos löytäisin parit seisauttavat, kreisin hienot timanttikorvikset.

Ennen kaikkea toivoisin, että jokaisella kantamallani korulla olisi merkitys. Olen nähnyt ihmisiä, joiden korupuut ja -rasiat pursuavat röykkiöittäin mitä erilaisempia killuttimia, timantteja ja muovihelmiä. Lopulta koruja on niin paljon, että on vaikea tietää, mitä pinosta edes löytyy. Siksi pyrinkin pitämään korurasiani sisällön maltillisena, sillä halua tietää tarkalleen, minkälaisia aarteita omistan.

Kun näin ensimmäisen kerran Vyvyn Hillin yksinkertaisen black and gold -rannekorun Sugarin showroomilla, olin myyty. Tämän yksinkertaisemmaksi koru ei voi mennä: musta nauha on valmistettu puuvillasta, ja siihen on ripustettu siro, kullattu hopealaatta.

Näin itseni rannalla, hiukset hiekasta ja merivedestä sotkuisina. Ja juuri näihin maisemiin koru lopulta päätyikin: Thaimaan lomalle, 30 asteen helteeseen palmujen katveeseen, Andamaanienmeren lempeisiin aaltoihin.

Siron puuvillakorun lisäksi sain Vyvyn Hillin luomuksia myyvästä Kaarna Livingistä myös Swarovski-kiviä, makeanveden helmeä ja savukvartsia yhdistelevän K-66 -rannekorun. Se onkin toisen rannekorun rinnalla ”näyttävämpi” tapaus, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Nyt korut muistuttavat minua ihanasta, aurinkoisesta lomastamme ja inspiroivat suunnittelemaan myös tulevia matkoja. Koruissa on nimittäin juuri sopivasti sellaista huolettomuutta, joka sopii matkusteluun – kauneutta unohtamatta.

Vyvyn Hillin suunnittelija Sabine Weyhe haluaa luoda koruja, jotka tuovat iloa ja kaunistavat kantajaansa. Persoonalliset, erilaisia materiaaleja yhdistelevät korut on valmistettu käsin Saksassa. Kohopintoja, silkkiä, helmiä, koralleja, lasihelmiä... Värikäs mallisto tarjoaa jokaiselle jotakin. ♡

*Yhteistyössä Sugar Helsingin ja Kaarna Livingin kanssa

bloglovin instagram / pinterest

// I've always loved the kinda jewelry that has a simple minimalistic touch and a story. These beautiful Vyvyn Hill bracelets became my ultimate travel jewels as I wore them on our holiday in Thailand. Now, every time I wear these bracelets, all I can think about is Nai Thon Beach and all the amazing travels yet to come. Warm thank you to Sugar Helsinki and Kaarna Living, who sent me these beautiful treats. ♡

Kuvat 2 & 3: Eveliina Linkoheimo

Kommentit

Veera Bianca (Ei varmistettu) http://veerabianca.com

Ihana ihana kaunis koru! Oon ihan samassa veneessä sun kanssa, kaikki mitä ranteessa kannan kertoo jonkun tarinan ja se on jotenkin ollut itselleni tärkeää. Mielummin muutama koru kuin sata muovista helyä.

Hanna K
Sunday Blondie

No mä ajattelinkin, että nämä Vyvyn Hillin korut olisi myös ihan sun näköisiä ♡ Sulla onkin aina niin kauniita rannekoruja, jotka todella kertovat sun intohimoista ja elämästä! Sitä kohti on hyvä tähdätä :--)

Kommentoi