this is the place to relax – makuuhuoneen uusi ilme + kilpailu!

Sunday Blondie

*Yhteistyössä Desenion kanssa

Makuuhuone on ollut minulle aina ensisijaisesti paikka, jossa nukutaan ja rentoudutaan.

Sinne eivät kuulu läppärit, työpaperit tai muutkaan arjen kiireet. Haluan pitää huoneen tavaramäärän mahdollisimman vähäisenä ja paikat siistinä, joskin petaamaton sänky kertoo vain eletystä elämästä.

Tässä huoneessa rauhoitutaan. Makoillaan muutama minuutti pidempään peittojen alla viikonloppuaamuisin, halaillaan ja silitellään hiuksia. Mennään nukkumaan levollisin mielin ja herätään uuteen aamuun virkeinä.

Yksi asia oli vaivannut minua kuitenkin makuuhuoneessamme jo pitkään. Seinää hallinnut tummansävyinen, mustavalkoinen merimaisema tuntui imevän huoneesta kaikki värit. Kaipasin tilaan valoisampia tauluja ja jotakin ihan uutta – esimerkiksi kultaisia kehyksiä.

Kuten monet asiat tapaavat tapahtua omalla painollaan, törmäsin kultaisiin kehyksiin sattumalta Desenion verkkokaupassa. Siinä samalla päädyin selaamaan sivuston laajaa julistevalikoimaa ja ihastuin etenkin graafisten taulujen kauniiseen yksinkertaisuuteen.

Sain valita Desenion valikoimasta yhteistyössä muutaman julisteen sekä kehykset, jotka sopisivat makuuhuoneeseemme. Halusin sängyn yläpuolelle kaksi suurta 50cm x 70cm -kokoista taulua, jotka henkisivät huoneen tunnelmaa: rauhoittumista ja lepoa.

Valinta oli vaikea, ja selasin julistevalikoimaa tuntikausia. Lopulta joukosta löytyivät kuitenkin julisteet, jotka tuntuivat eniten omilta. Kun sain vielä ripustettua julisteet viikon kuluttua seinälleni, tiesin, että olin tehnyt oikean valinnan.

Vaaleanpunaisen, abstraktin Abstract No1 -julisteen siveltimenvetoja on mukavaa uppoutua tutkiskelemaan useiksi minuuteiksi. Vaikka juliste voisi äkkiseltään tuntua liian sekavalta makuuhuoneeseen, on se omasta mielestäni pikemminkin rauhoittava. Värien harmonia miellyttää silmää.

Valkoiselle pohjalle yksinkertaisin kirjaimin kirjoitettu Breathe taasen ihastuttaa yksinkertaisella kauneudellaan. Myös taulun sanoma on itselleni tärkeä: välillä täytyy muistaa pysähtyä hengittämään, antaa mielen rauhoittua ja tyhjentyä.

Kahden suuren taulun kaveriksi nappasin vielä yhden 21cm x 30cm kokoisen pikkutaulun, joka löysi lopulta paikkansa yöpöydältäni. Rakasta Helsinkiä kuvaava juliste muistuttaa joka päivä siitä, miten onnellinen olenkaan, kun saan asua juuri siellä missä haluan.

Kaipaatko sinäkin uutta ilmettä seinillesi? Etsitkö vielä joululahjaa ystävällesi?

Käy valitsemassa Desenion sivuilta kaksi suosikkijulistettasi, linkkaa ne tämän blogipostauksen kommenttikenttään ja kerro, miksi haluaisit kyseiset julisteet seinällesi. Voit voittaa nämä kaksi julistetta valitsemassasi koossa (max 50cm x 70cm)! Kisa ei koske Kate Moss, Foto Factory ja Tove Frank -julisteita.

Aikaa osallistua arvontaan on ensi viikon torstaille 15.12. asti. Ilmoitan kisavoitosta voittajalle henkilökohtaisesti, joten muista jättää yhteystietosi, esimerkiksi sähköpostiosoitteesi!

Itse en uskalla enää edes klikata Desenion sivuille, sillä tiedän, että päätyisin tilaamaan lisää julisteita kotiimme! Keittiö tosin saattaisi vielä kaivata muutamaa teosta...

bloglovin / instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

Kommentit

Jemina
No Sex and the City

Ovatpa hienoja! Unohduin tuonne nettisivuille selailemaan julisteita pieneksi ikuisuudeksi, ja on ehkä pakko tilata noista muutama ihan samantien... Ihastuin aivan erityisesti Green Fusion-julisteeseen sen ihanan värimaailman takia ja uskon sen sopivan täydellisesti makuuhuoneeseen, samalla tavalla kuin tuo sun valitsemasi vaaleanpunainen - päällisin puolin levottomassa kuviossa on sitten kuitenkin jotain tosi levollista ja rauhoittavaa.

Toinen suosikkini on tämä Batman-juliste, ihan vain koska - no hei - Batman! Se ei vaatine sen kummempia selityksiä. :D

Hanna K
Sunday Blondie

Haha, kyseessä on kyllä varsin koukuttava sivusto! Tykkään myös selailla noita inspiraatio-osion kuvia - ne on aivan ihania! ♡

Ah, noi kaikki abstraktit julisteet puhuttelivat mua myös! Ja tuo Batman olisi kyllä niin sun juttu! :--D

Marie H (Ei varmistettu) http://mariehoo.blogspot.com

Meillä kaivattaisiin keittiön seinälle vähän jotakin särmää ja väriä!

Nämä taulut olisivat tosi kivat:
https://desenio.fi/fi/artiklar/bon-appetit-poster.html
https://desenio.fi/fi/artiklar/vegetables-julisteet-keittioon.html

Annafiinu (Ei varmistettu)

Deseniossa on kyllä aläyytömän hienoja julisteita ja olen itsekin kerran jos toisenkin sieltä sortunut tilaamaan :----) Olohuoneeseen kaipaisin jotain uutta ilmettä ja tällaiset ihanuudet valitsisin sinne: https://desenio.fi/fi/artiklar/capo-dopra-julisteet.html & https://desenio.fi/fi/artiklar/helsinki-map-julisteet.html.

Sannuli (Ei varmistettu)

Uuu, vaikea valita! Mä haluaisin omistaa taidetta, mutta valitettavasti varallisuus ei ole vielä antanut myöten ostaa taulua, joten julisteet ovat hyvä vaihtoehto! Ensimmäinen valinta on sama kuin sulla, koska tykkään abstrakteista jutuista ja tämän värit ovat hyvät:
https://desenio.fi/fi/artiklar/abstract-no1-julisteet.html

Toinen valinta olikin sitten haastavampi, mutta haluaisin lahjoa myös rakasta siskoani taiteella, joten tämä menisi hänelle: https://desenio.fi/fi/artiklar/lisa-bengtsson-autumn-poster.html

Saraliini (Ei varmistettu)

Oon katsellut jo pitkään Desenion julisteita sillä silmällä, että pitäis tilata jotakin! Ja nyt sitten törmäsin tähän kisaan - kohtaloa? ;--D

Rakastan etenkin noita muotiaiheisia julisteita, nää maalaukselliset versiot sopisi niin hyvin pukeutumishuoneeseen/meikkipöydälle! Esimerkiksi tämä hajuvesipullo https://desenio.fi/fi/artiklar/chanel-mademoiselle-poster.html ja hempeä huulipuna https://desenio.fi/fi/artiklar/lipstick-printit.html. Ihanan karkkeja!

Niin kuin moni jo sanoikin noita voisi selata ikuisuuden!

bansunalle (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/dancer-poster.html
https://desenio.fi/fi/artiklar/paris-posters.html

myyh asuttuani kauan pariisissa, tämä taulu jotenkin tuntui sielussani (vaikka toki vähän kliseinen on, mutta silti jotenkin symppis). miten olen unohtanut koko deseon??? ihan mahtava putiikki! pakko tilata lisää ommm

Maruu (Ei varmistettu)

Muutimme miehen kanssa pakosta uuteen asuntoon. Valmistuimme molemmat AMK:sta ja uusi asunto piti etsiä opiskelukämpän tilalle. Vaikka vanha koti
oli kulunut, nuhjuinen vanha opiskelijasunto, oli se mitä ihanin koti. En viihdy uudessa asunnossamme. Tunnen oloni vieraaksi enkä vain osaa
"laittaa" tätä kuntoon.

https://desenio.fi/fi/artiklar/elephant-poster-.html
https://desenio.fi/fi/artiklar/moon-phase-grey-julisteet.html

hilavitku (Ei varmistettu)

Let the light in ja Forest bear olivat niukasti suosikkejani:)

oooonaaaa (Ei varmistettu)

oho wau, olipa upeita julisteita! Itse en heti postauksen luettuani uskaltanut mennä katsomaan niitä, ettei tenttiin lukemiseni viivästyisi niin paljoa jos jämähtäisin selaamaan niitä :'D

Haluaisin tällaisena reissumimminä tietysti maailmankarttajulisteen (https://desenio.fi/fi/artiklar/world-map-bow-varldskarta-poster-.html) makkaria koristamaan. Keittiötä tai olkkaria puolestaan haluaisin piristämään kolmiojulisteen (https://desenio.fi/fi/artiklar/kolmiot-julisteet.html) koska jostain kumman syystä rakastan kolmioita :D ja tuo värimaailma ah se vaan miellyttää silmääni kaikista eniten!

memppis (Ei varmistettu)

Aivan ihania!! Etenkin tuo kultainen maailmankartta sekä https://desenio.fi/fi/artiklar/palmu-valokuvat-taulut.html..petroolinen palmu<3

Juliakristiina (Ei varmistettu)

Ooh, mitä julisteita! Olen aina rakastanut kauniita julisteita (paperikaupat on pahoja paikkoja ;)), ja sivu oli pullollaan kaikkea himottavaa. Tuli vaikea valinta... Aika hurahti kuin siivillä, kun jäin selailemaan vaihtoehtoja.

New York on unelmieni kaupunki, johon haluan yhä uudestaan, joten tämä toisi palasen kaupungin tunnelmaa myös kotiin: https://desenio.fi/fi/artiklar/newyork-kuva-julisteet.html

Dancer taas lumosi herkkyydellään ja graafisuudellaan: https://desenio.fi/fi/artiklar/dancer-poster.html

rid (Ei varmistettu)

Ensinnäkin KIITOS tän nettisivun esittelemisestä! Oon jo piiiitkään hamuillut julisteita seinille, ja tää maailmankartta olisi ihan täydellinen:
https://desenio.fi/fi/artiklar/world-map-bow-varldskarta-poster-.html
Myös tuo sunkin postauksessa näkynyt Breath juliste (https://desenio.fi/fi/artiklar/breathe-teksti-julisteet.html) on oma suosikkini !!

Kiitos vielä !

Mirkka T (Ei varmistettu)

Heti jo tuntia myöhemmin sain valittua omat suosikit, helppo homma :D Eli kaipaisin hieman rauhaa elämään taulujen muodossa, joten mun valinnat olisi ihanan abstraktit maisemat koossa 50x70:

https://desenio.fi/fi/artiklar/pilvi-juliste.html
https://desenio.fi/fi/artiklar/mountain-tops-poster.html

Millie's
Randomilla

Into the blue ja Sea Foam olivat lemppareitani. Deseniolta löytyy ennestään yksi juliste. Olohuoneen seinä huutaa ainakin kahta taulua, joten toivon, että onni suosii. :)

Janniinas (Ei varmistettu)

Jee, kilpailu miun makuun! Tekisin samoin kuin sie ja valitsisin yhden abstraktin ja yhden tekstitaulun. Aquarelle pattern oli tosi rauhoittava https://desenio.fi/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&... ja tällainen positiivia ajatuksia henkivä juliste muistuttaisi joka päivä, miksi positiivinen ajattelu kannattaa https://desenio.fi/fi/artiklar/teksti-julisteet-your-mind.html :)

Kommentoi