OFF TO TOKYO

Sunday Blondie

Jaha, taas mennään. Tällä kertaa Tokioon!

Varasimme matkat Japaniin avomieheni kanssa jo viime syksynä. Olemme käyneet kaksi kertaa hiihtolomalla Thaimaassa, mutta nyt kaipasimme jotakin uutta. Jostain syystä löhöloma rantamaisemissa ei tuntunut oikealta vaihtoehdolta.

Kalifornian roadtrip olisi vaatinut ainakin kaksi viikkoa, eikä tämän hetken suosikkikohde Dubai inspiroinut. Eurooppaankin on hauskempaa matkustaa keväämmällä tai kesällä, kun aurinko jo kunnolla lämmittää.

Olimme muutaman kerran puhuneet siitä, miten mahtavaa olisi päästä jonakin päivänä Tokioon. Why not now?

Sää näyttää ainakin tällä hetkellä lupaavalta: ennusteen mukaan lämpötila pysyttelee koko viikon reissumme ajan +10 asteen yläpuolella ja aurinkoa pitäisi riittää jokaiselle päivälle. Kirskikkapuiden kukinta-aika alkaa valitettavasti vasta maaliskuun loppupuolella, joten emme ehdi nähdä puutarhoja täydessä loistossaan. Se jää sitten ensi kertaan...

Rahat tulevat näillä näkymin kulumaan lähinnä ruokaan. Omalta must-ruokalajien listaltani löytyvät esimerkiksi matchajäätelö, edamamepavut, tempura, tonkatsu, teppanyaki, gyoza ja tietysti sushi. Tokiossa on Michelin-tähden ravintoloita eniten maailmassa, mutta japanilaisia herkkuja voi nauttia myös huokeaan hintaan lähes joka kulmalta löytyvissä izakayoissa, pubin tapaisissa ravintoloissa. Valinnanvarasta ei ainakaan pitäisi tulla pulaa, sillä Tokiossa on yli 100 000 ravintolaa.

Itseni tuntien taidan keskittyä reissun päällä kaupungista nauttimiseen ja kirjoitan Tokiosta vasta matkamme jälkeen. Instagramiani ja Instagram Storyani aion sen sijaan päivittää, joten mikäli Tokion kuulumiset kiinnostavat, käykää seuraamassa @sunday_blondie -tiliäni.

Vuorokauden päästä olen Tokiossa. Tokiossa! Varasimme pöydän romanttiselle illalliselle jo yhdestä pilvenpiirtäjästä, mutta sen lisäksi haluan käydä myös Lost in Translation -elokuvasta tutussa Park Hyattissa drinkillä. Ja kymmenessä muussa pilvenpiirtäjässä. Ja teeseremoniassa, kylpemässä onsenissa, Akihabaran peliluolissa, haahuilemassa Harajukussa...

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

Millie's
Randomilla

Ihanaa matkaa :) kuulostaa ihan huipulta

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos Millie! ♥ Ensimmäinen kerta itselle uudessa maassa ja kaupungissa on aina jännittävin! :--) 

nakedtruth
naked truth

Oi että, hyvää matkaa!! <3 Nauttikaa :) Ja tosi nätit kuvat tässä postauksessa muuten!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ooooii teillä tulee olemaan niin kivaa! <3

Kommentoi