WHERE THE MAGIC HAPPENS

Sunday Blondie

Magic begins outside of your comfort zone.

Tämän lausahduksen nimeen Sarah Jessica Parker (ja Carrie Bradshaw) on mitä luultavimmin jo monta vuosikymmentä luottanut, ainakin jos kiinnittää katseensa naisen korkeuksia uhmaaviin korkoihin.

SJP:n suunnittelemat korot jalassani heittäydyin aurinkoisena sunnuntaina New Yorkissa ystäväni Jennan stailaamaksi. Normaalisti suorat hiukseni kähertyivät pikkuruisiksi kiharoiksi, farkkuhame vaihtui tyttömäiseen kellohelmaan ja jalkaani sulautettiin timanttikorot. This is so not me, ajattelin, kun katsoin itseäni peilistä. Tunsin oloni irralliseksi, täysin toiseksi ihmiseksi.

Muutaman tunnin jälkeen ehdin jo kuitenkin unohtaa, miten erilaisessa lookissa kaupungilla liikun. Heitin aurinkolasit silmilleni ja annoin kiharoiden vallata kasvoni. Leikkini newyorkilaisena huipentui, kun Parsonsin muotikoulussa opiskeleva tyttö halusi ottaa asustani kuvan koulutyötään varten. 

Viimeistään Perry Streetillä, niin monesta Sinkkuelämää-jaksosta tuttujen portaiden vierellä, saatoin tuntea hitusen Carrien taikaa omissakin kengissäni. (Ja vaikka nykyään aika vannoutunut lenkkarityttö olenkin, myönnän, että SJP:n korot olivat todella mukavat, joskin puolta kokoa liian pienet.)

Saatan olla tyyliasioissa arkipäiväinen ja mukavuuteen taipuvainen, mutta tarpeen tullen osaan myös astua epämukavuusalueelle. Juoksulenkillä juoksen kymmenen kilometriä, vaikka jo kahden kilometrin jälkeen tuntuisi, etten millään jaksa. Tiedän, että jaksan lopulta mitä tahansa, kun vain tahdon asiaa tarpeeksi kovasti. Toisinaan on paikallaan vakuuttaa itse itseään: Girl, you've got this.

En ehkä haasta itseäni vaatekaapillani, mutta suhtaudun intohimoisesti työntekoon. Ideaalitilanteessa haluaisin jatkuvasti kehittää itseäni ja osaamistani, oppia uutta, kohdata haasteita.

On aika opetella kävelemään uusissa kengissä. Maaliskuussa pääsen nimittäin aloittamaan uudessa työssä, josta olen todella innoissani: hyppäys journalismista pr- ja viestintäpuolelle on iso muutos urallani.  Vaikka työ käsittääkin taitoja, joita olen oppinut entisissä töissäni, olen silti uuden edessä. Ja juuri se, uuden kohtaaminen, tuntuu ihanan kutkuttavalta.

Sitä ennen edessä olisi kuitenkin vielä viikon reissu ihmeelliseen Tokioon. Perjantaina se on sayonara! Kenties löydän Tokiosta kengät, joissa voin opetella uutta työtäni – New Yorkin timanttikorot jäivät nimittäin omistajansa kenkähyllyn hellään huomaan. Omalta osaltani tosin hieman vastentahtoisesti.

t-paita Brandy Melville // hame Miun // kengät SJP // korut BikBok

kuvat: Jenna Andelin, Ulla Alakangas

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

Adama Sofia
Adama Sofia

Tuli ihan mieleen S.J.Parker ennen kuin edes luin sun tekstiä! Näytät upeelta ja toi mekko on aivan ihana <3

Hanna K
Sunday Blondie

Haha, ihana kuulla - siinä tapauksessa stailaus osui kohdilleen! :--D Vaikka tyyli tuntuikin vähän erilaiselta mihin olen normaalisti tottunut, tykästyin kiharoihin ja hulmuaviin helmoihin ♡ Voi kiitos muru! 

MirkkaT (Ei varmistettu)

Mä meinasin sanoa ekaks että tuo vika kuva teistä kaikista on aivan mielettömän ihana. Mutta joudun sen verran perumaan puheita, että nuo kaikki kuvat kyllä on! &lt;3

Hanna K
Sunday Blondie

Tuo yhteiskuva on kyllä niin ihana tiivistys meidän koko reissusta. Nää mimmit ♡ Oli superhauska pitää kuvassessiot Nykissä! Mulla oli pro-kuvaajat messissä ;--)

Laura / RIMMA + LAURA (Ei varmistettu) http://www.rimmalaura.com

Ihana look! Not kengät &lt;3 Mulla oli hääpäivänäni just tullaiset Swarowski-kristallein koristellut teräväkärkiset korkkarit. Ne on edelleen tallessa. Hmm, koskahan tulis tarpeeksi hieno tilaisuus päästä käyttämään niitä... Jos lähen joskus Nykiin pakkaan ne sinne mukaan, sillä tuossa kaupungissa ei tarvitse edes olla mitään syytä, jotta voi käyttää noin kauniita kenkiä. Näytät upeelta kuvissa, niinku aina! &lt;3

Hanna K
Sunday Blondie

Tosi monella tuntuu olevan tuollaiset kristallein/timantein koristellut korkkarit hääkenkinä! ♡ Musta fancyt korkkarit näyttää melkein parhaimmalta revittyjen farkkujen kanssa. Eli keväällä vaan korot jalkaan ja Helsingin katuja koluamaan, haha! ;--D Ja voi kiitos ihanista sanoistani, Laura ♡

Hanna1987 (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Ekassa lainauksessa tosin virhe ;)

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos Hanna ♡ Mutta apua, nyt en kyllä hoksaa, että mikä virhe tuossa on! 

ulletin
Stilettikorkokanta

Aaahhh ihana postaus <3 Voiiii ku pääsis takaisin tuohon hetkeen! Onneksi on nää kuvat ikuistamassa meidän mieletöntä yhteisen New York -aikakauden tyylikästä starttia ;) Mää en voi uskoo, että pian oot jo Tokiossa! Ihan tajutonta!! <3 <3 <3 

Tekis mieli lopettaa kaikki koulu- ja muut häiritsevät hommat ja alkaa rustaamaan kans näitä postauksia ku kaikki ihanat kuvat tuolla vaan kutsuu laitettavaksi esille. :D

Hanna K
Sunday Blondie

"Ikuistamassa meidän mielettömän yhteisen New York -aikakauden tyylikästä starttia" :--D Ulla, oot vaan paras! ♡ Ja voin kuvitella, että sulla sormet syyhyää, kuvia kyllä olisi loputtomiin...!

EllaGusGus

Onnea uusiin haasteisiin! Ihania kuvia - innostus ja tunnelma välittyi. Terkkuja Singaporesta!

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos kaunis Ella ♡ Tämä kevät on kyllä aikamoinen! Paljon ihania asioita ja inspiraatiota! :--)

Kommentoi