Ladataan...
Sunday Blondie

New Yorkin matkasta on kulunut jo reilut kaksi kuukautta, mutta Ison Omenan aamiaspaikat eivät koskaan haihdu mielestäni. Never.

Kuluneiden kuukausien aikana olen kirjoittanut teille neljästä suosikkiaamiaispaikastani. Niiden pohjalta syntyi tämä postaus – New Yorkin lempiaamiaiset koottuna yhteen. Kirsikkana kakun päällä lisäksi viides aamiaispaikka, josta en ole vielä teille kertonutkaan. Malta siis skrollata postauksen loppuun asti!

Otsikkoja klikkaamalla pääset lukemaan aikaisemmat postaukseni suosikkiaamiaispaikoistani. Let's brunch! ♡

 

THE BUTCHER'S DAUGHTER

New Yorkista on mahdotonta valita ainoastaan yhtä suosikkibrekumestaa, mutta jos minun tulisi nauttia koko loppuelämäni aamiaista samassa kahvilassa, valitsisin Nolitan The Butcher's Daughterin. Kahvilan pirteän keltaiset tuolit, iloiset tarjoilijat ja herkullinen, lähellä tuotettua ruokaa ja luomua pursuava menu tekevät The Butcher's Daughterista täydellisen aamiaispaikan – kuten myös lounas- ja illallispaikan. Kauniit ja värikkäät annokset tarjoavat myös karkkia silmille.

 

TWO HANDS

Two Hands on aina takuuvarma valinta. Tilaa listalta jotakin kahvilan klassikoista – muhkea avokadoleipä, samettisen pehmeä smoothie tai kirpeä acai bowl – etkä tule pettymään. Two Handsissa juomasuosikkini on lempeä matcha latte, jonka baristat valmistavat aina rakkaudella ja tarkalla kädellä. Rakastan kahvilan rentoa tunnelmaa ja boheemia sisustusta, huolettomasti valkoiseksi maalattuja tiiliseiniä ja katosta roikkuvia hehkulamppuja. Tämän newyorkilaisempaa mestaa saa hakea – joskin, hupaisaa kyllä, kahvila on ottanut vaikutteensa Australiasta.

 

EPISTROPHY

Kun haluat panostaa fancympaan aamiaiseen, suosittelen suuntaamaan Nolitassa sijaitsevaan Epistrophyyn. Italialaisten kaverusten perustama rafla tarjoaa yksinkertaisia mutta tyylikkäitä brunssiherkkuja: croissanteja, avokadoleipää, paksua jogurttia tuoreiden marjojen kera ja tietysti mimosaa. Kesäaikaan (siis lähes ympäri vuoden) kahvilan ulkopuolelle on nostettu pöytiä, joissa voit nauttia aamiaisesi auringonpaisteessa.

 

BY CHLOE.

Iskikö nälkä ja tarvitset ruokaa nyt, heti? Suloinen pikaruokaketju by CHLOE. tarjoaa terveellisiä vaihtoehtoja niin aamiaiselle, lounaalle kuin illalliselle. Täältä löydät tajuttoman hyvät smoothiet (ja isot sellaiset!), mehevät bataattiranskalaiset sekä kanelisen kvinoapuuron. Niin, ja löytyy tiskiltä monenlaista muutakin – esimerkiksi jättikeksejä, cupcakeja, kakkupaloja, jäätelöannoksia...

 

+ RUBY'S

Toisinaan överit ovat paremmat kuin vajarit. Niin kävi, kun brunsseilimme ystäväni Jennan kanssa eräänä sateisena sunnuntaina Murray Hillissä sijaitsevassa Ruby's -raflassa. Minä tilasin tuorepuuron, joka osoittautui mielettömäksi (ja jenkkiläiseen tapaan valtavaksi), Jenna päätyi perinteikkääseen avokadoleipään (kookas sekin). Tämän lisäksi tilasimme molemmille vihersmoothiet ja banana breadit – ajattelimme selvästikin vatsallamme tilausta tehdessämme. Pienen ravintolan loistevalaistus sopi täydellisesti tunnelmalliseen sadepäivään, joskaan ei kovin hyvin valokuvaamiseen. Siksi toteankin, että tässä tapauksessa kuva kertoo vain puolet totuudesta – mene itse paikan päälle ja testaa Ruby'sin breku. ♡

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Ladataan...
Sunday Blondie

Viime viikot ovat olleet syystä tai toisesta ihmeen kiireisiä.

Aloitin kuukausi sitten uudessa työssä, johon sukeltaminen on vienyt minut täysin mukanaan. Arkisin olen keskittynyt työntekoon ja kuntoilemiseen, viikonloppuisin rentoutumiseen ilman sosiaalista mediaa. Hyppäys toimittajasta pr- ja viestintävastaavaksi on ollut juuri sitä, mitä toivoinkin: uusi työni on ihanan monipuolinen, työtehtäväni hauskoja ja toisinaan haastaviakin. Vaikka olen hyödyntänyt useita osaamiani taitoja, olen samaan aikaan oppinut valtavasti uutta muutaman viikon aikana. 

Kun aivoni ovat raksuttaneet työasioita monesti vielä vapaa-ajallakin, olen keskittynyt pieniin asioihin. Kuten muutama viikko sitten kerroin, olen hurahtanut tuorepuuroihin – ja kun minä hurahdan johonkin, ei sitten muusta enää puhutakaan. Niinpä viikonloppuaamuni ovat koostuneet lähinnä erilaisten tuorepuuroreseptien testailusta. (Rakastan kyllä edelleen smoothiekulhoja, joten don't worry, ne eivät ole katoamassa minnekään!)

Toisinaan – itse asiassa aika monesti – helppo on hyvää. Sain viime viikolla Sugar Helsingiltä testiin Urtekramin uutta chia & cocoa -puurosekoitusta, joka on jokaisen tuorepuuroloverin unelma. Valmis sekoitus sisältää kaurahiutaleita, taatelia, mulperimarjaa, chia-siemeniä, kurpitsansiemeniä, kaakaota, kookosjauhoa, hampunsiementä ja vaniljajauhetta.

Urtekramin sekoituksesta valmistuu niin lämmin puuro kuin raakapuurokin, joista jälkimmäistä syön nykyään joka päivä välipalaksi töissä. Marjoilla tai banaanilla terästetty tuorepuuro tarjoaa juuri sopivasti energiaboostia pari tuntia ennen treenejä tai juoksulenkkiä! 

Ja kyllähän tämä viikonloppuisinkin maistuu – etenkin maapähkinävoin kera. Tuorepuurojen ohella olen tainnut hieman hurahtaa siihenkin...

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Ladataan...
Sunday Blondie

New York, New York. Kaupunki, johon tuskin koskaan kyllästyn – kuten tuskin myöskään kaupungin suloisiin aamiaispaikkoihin.

The Butcher's Daughterin ohella Two Hands on yksi New Yorkin lempiaamiaispaikoistani, johon palaan aina mielelläni uudelleen. Lämmin tunnelma, vaihtuva taidenäyttely, iloiset asiakkaat, hyvä sijainti ja ennen kaikkea herkullinen ruoka tekevät kahvilasta täydellisen aamiaismestan.

Two Hands tunnetaan ennen kaikkea muhkeista avokadoleivistään, acai-smoothiekulhoista sekä matchalatteistaan. Vietin Two Handsissa erään aamun yksin New Yorkin matkallani, rauhassa aamiaistani ikkunapöydässä nauttien. Valitsin perinteisen aamiaiskombon: avokadoleivän, My Way -smoothien (banaania, mustikkaa, acai-marjoja, kaakaota, mantelimaitoa) sekä soijamaitoon valmistetun matchalatten.

Jostain syystä kahvilassa käydessäni mieleeni nousevat aina yhden lempibändini, norjalaisen Kings of Conveniencen laulut. Jos Two Hands muotoutuisi musiikiksi, henkisi se juuri juuri samanlaista fiilistä kuin mieskaksikon laulut: rentoa kitaransoittoa ja pehmeää lauluääntä.

Ja silloin kun en ole Two Handsissa, voin puolestani kuunnella Kings of Conveniencea ja muistella kahvilassa viettämiäni hetkiä.

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Pages