Ladataan...
Suoraan Soulista

 

Nenän niistäminen julkisella paikalla  on perisynti, joka vastaa vakavuusasteeltaan tahallista piereskelyä hississä. Sen sijaan kovaääninen, kunnon ryystöllä vauhditettu kadulle sylkeminen on ihan ok.

Naisilla yläkroppa on siveellisesti peitetty ja salilla käytetään treenitopin päällä löysää t-paitaa. Minihameet ja mikroshortsit saavat kuitenkin hipoa vesirajaa.

Kaupassa käynti on kallista, mutta ravintolasta saat samoista aineksista koostetut ateriat paljon halvemmalla. Kokkauskerrat kotona aamupala pois lukien ovatkin laskettavissa yhden käden sormilla.

Kaupoista puheen ollen juusto on kallista kuin mikä, mutta silti monien korealaisten ruokien päälle on ripoteltu puoli kiloa juustoa.

Kosmetiikkamyymälöissä toivotetaan turistiasiakas lämpimästi tervetulleeksi. Koska olet länsimaalainen, saat kuitenkin yhden myyjistä henkilökohtaiseksi vartijaksesi selän taakse parhaimmillaan koko käyntisi ajaksi, ettei vain lipeisi viiden euron huulipuna taskuun.

Kaupungissa on enemmän julkisia vessoja kuin roskiksia, silti kadut ovat roskattomat. Ehkä korealaisilla on aina mukanaan high-tech roskasilppuri.

Puolen litran limsapullo on kaupassa kalliimpi kuin sojupullo (korealainen riisiviina)

Jos vastakkaista sukupuolta oleva pariskunta osoittaa julkisesti hellyyttä, sitä pidetään hyvin epäkunnioittavana. Mies- ja naiskaverukset voivat kuitenkin pitää toistensa käsistä kiinni, kosketella ja hipelöidä toistensa hiuksia. Yliopiston salilla näkee usein mieskaveruksia antamassa toisilleen perusteellisia selkähierontoja. 

Kuvituksena Sokchossa nähdyt veikeät kalmarit(?)