Aamupalalla / At the breakfast table

Suvi sur le vif

 

Tähän vuoteen on mahtunut monen monitusta viikkoa, päivää ja niiden mukana näitä torstain aamupalahetkiä. Aamupalojen duunailu on ollut minulle pelkästään hyväksi, kuittaan näes kyllä vielä useinkin aamiaisen vain pelkällä kahvilla, mutta torstaina saan aina hyvällä syyllä kokeilla, maistella ja rauhoittua aamupalan vierelle. Koska vuosi vetelee melkein viimeisiään, kokosin kaikki Aamupalalla -sarjan aamiaiset yhteen ja muistelin itsekseni reseptejä, joita tein varhain viime keväänä, lämpiminä kesäpäivinä ja koleina ja pimenevinä syysaamuina.

Jos kaipailet reseptejä kuvissa näkyviin aamiaisiin - löydät ne tämän linkin takaa.

 

*

Lots of weeks, days and breakfasts this year, as always. I collected all At the breakfast table - breakfast pictures into this one big collage. You can find the breakfasts through this link.

 

 

 

Kommentit

Kreetta (Ei varmistettu) http://www.gretchengretchen.com/

Hyvä Huomen. Tai siis nuo torstait on kyllä alkanut aika mallikkaasti. Hienoja!

kaisak (Ei varmistettu)

Noi pitäis saada kirjoihin ja kansiin,aivan helkutin hienoja ja herkullisia kuvia!Oot lempikuvaajani,aina yhtä dramaattiset ja sellaiset raukeat,jotenkin mennyttä aikaa henkivät kiireettömät kuvat!

Annio (Ei varmistettu)

Tämä onkin erinomainen paikka kiittää loistavasta aamupalalla sarjasta. Reseptisi ovat herkullisia ja inspiroivia ja kuvat uskomattoman hienoja. On kiva että linkität oman inspiraatiolähteesi, olen
useamman kerran tehnyt ensin sinun ohjeesi mukaan, palannut sitten alkuperäislähteeseen ja lopulta kehitellyt oman versioni. Todellisia ruokaseikkailuja :) Valitsemasi reseptit ovat myös ilahduttavan monipuolisia ja erilaisia, näitä on valmistettu paitsi aamuiksi myös lounaalle, päivälliselle, picnicille ja mitä vielä. Kiitos!

suolaa&hunajaa

Näitä kuvia katsoessani muistin taas, miksi pitkä aamiainen viikonloppuna on päivän paras ateria. Hieno sarja ja kuvasi ovat valtavan upeita.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista, tulee mieleen seuraava blogi http://www.whatkatieate.com/

sun reseptit ja kuvat ovat todella inspiroivia :)

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Kiitos teille kaikille rohkaisevista, kauniista kommenteistanne! Kyllähän tällaisilla saatesanoilla jaksaa vääntää aamupalapostauksia vaikka väärinpäin! Mitä parhainta, onnekkainta ja iloisinta uutta vuotta teille kaikille.

saarah
visual diary

Voi Suvi, nää on niin sairaan kauniita!

Sit kun sä teet keittokirjan, mä haluun olla sun graafikko :)

Suvi sur le vif

En kyllä tiedä, että onko minulla vielä vuosiin tarpeeksi sisältöä keittokirjaan. Haluaisin ensin sellaisen reseptirepertuaarin - tiedäthän - jota kutsua omaksi ja joka olisi kehittynyt ja kasvanut oman elämän mukana. Vielä niitä ei löydy tarpeeksi mutta ehkä joskus, sitten mä haluan ehdottomasti sut messiin. :))

Kommentoi