Aamupalalla / At the breakfast table

 

En tiedä teistä mutta minä heräsin tänään krapulan kanssa. Siis SOKERIkrapulan. Olen duunaillut pari viikkoa sen verran kaikkea makeaa että nyt näin jopa painajaisia pannukakuista ja aamupalaksi piti saada jotain sokeritonta. Tämä on lempismoothieni: se on mitä helpoin ja maistuvin. Ainesosat ovat piimä ja pakastemarjat.

Tarvitset lasilliseen pari kourallista pakastemarjoja ja pari desiä piimää. Pyöräytä ainekset tehosekoittimessa ja nauti. Voit myös makeuttaa smoothieta vaikka banaanilla, hunajalla tai ihan sokerilla mutta minulle marjat riittävät makeudeksi.

* Jos käytät ulkomaalaisia pakastemarjoja, muista kuumennus. Suosittelenkin itsepoimittuja marjoja jos sellaisia vaan löytyy pakkasesta.

Muut aamupalaohjeet löytyvät tämän linkin takaa.

*

I had such a sugar hangover this morning from all the bakings that I have done so it was time for a non sugary smoothie. I use buttermilk and frozen berries blended together, without any excess sweetening. Simple, quick and delightfully sour.

 

Kommentit

Pirita

Pyöräytin samansuuntaisen aamiaisen tänään, mustaviinimarjoista ja rahkasta - ihanan hapanta. Purutuntumaa tuomaan heitin vielä sekaan pellavansiemenrouhetta, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä. 

Iloista ystävänpäivää! (Ja voi miten kauniita kuvia sinulla on taas ollut viime päivinä, ihailen!)

Kieku (Ei varmistettu) https://www.facebook.com/kiekumuna

Moi Suvi! Olemme ihastelleet kananmunareseptejäsi. Olisi kiva saada sinut mukaan Kananmuna-reseptikisaan! Lisätietoja täältä: http://karppisiskot.wordpress.com/2013/02/10/nyt-alkaa-kiekun-kananmuna-...

annemi

Hih, join tänään aamiaiseksi kovin samannäköisen smoothien, mutta maidolla :) en ole piimää juonut vuosikausiin, pitäisi kokeilla sitä smoothiessa välillä.

Suvi sur le vif

Pirita: mustaviinimarjat ja rahka kuulostavat juuri nyt ihan parhaalta, nam! Ja kiitoksia ystävänpäivätoivotuksesta, ilahdutit :) Myöhässä toivotan sinulle samaa!

Kieku: kiitoksia vinkkauksesta!

annemi: meillä mies juo piimää, minäkään en siitä niin välitä pelkkänä juotavana mut tekee sellaisen happaman, pehmoisan rakenteen smoothieen.

 

Kommentoi