Aamupalalla / At the breakfast table

 

 

Tämänkertainen postaus aamupalasarjaan on niin ikään Mökki Edition. Eli otetaan mitä on, heitetään pannuun ja pistellään suuhun. Innostuin klassikosta, eli voissa paistetusta salviasta ja yhdistin tämän simppeliin paistettuun kananmunaan. Kananmuna on aina luotettavaa aamiaiskamaa, pienellä tvistillä syntyy kuitenkin uusi maku.

Heitä siis pannulle nokare voita, muutama tuore salvianlehti (voimakas, käytä lehtiä oman makusi mukaan) ja anna pannun lämmetä, kunnes voi sihisee.  Paista kananmuna kypsäksi joko vain toiselta puolelta, eli sunny side up, tai molemmat puolet kauniin ruskeiksi. Paista lopussa salviavoissa leipää ja tarjoa kananmunan ja aamukahvin tai teen kera. 

*

I am still in our family's summerhouse so this breakfast is the unofficial summerhouse edition. Which means that you take what you have, put it in a pan and eat it. Mostly its eggs or blueberries with yogurt in the late summer. This time I used the classic pairing of sage and butter and fried an egg in it. Toast your bread in the leftover sage butter, pile on the egg and maybe some greens and serve with hot coffee.

 

 

 

Kommentit

Hannele/Täyttä Elämää (Ei varmistettu) http://hannele78.blogspot.fi

Täytyypä kokeilla :)

Heavenly Bakings/ Suvi (Ei varmistettu) http://heavenlybakings.blogspot.fi

Enpä ole vielä ikinä kokeillutkaan salviaa ruoanlaitossa, ehkä vihdoin voisin ostaa sen salviapuskan, ja tehdä salviavoi-kastiketta ja seuraavana aamuna kokeilla sitä kananmunan kaverina!

live streaming sctv (Ei varmistettu) http://goo.gl/LyWxY8

Amazing picture art!!

Kommentoi