The first sip

 

Aina kun teen asioita tarmon ja stressin ryydittämänä (no kuvitteellisen stressin, olen stressaaja luonteeltani), minulla on paha tapa vetää hartiat ylös ja jännittää koko keho ihan jäykäksi. Välillä pidätän vielä hengitystä kun keskityn työhön liikaa ja tajuan ongelman siinä vaiheessa, kun sydän lyö tuhatta ja sataa, migreeni odottaa nurkan takana ja niska ei enää käänny.

Tänään otin itseäni niskasta kiinni kirjaimellisestikin ja pidin teetaukoa. Kahvi ei ikävä kyllä ole kovin hyvä kaveri tykytykseen, joten juon taas pitkästä aikaa vihreää teetä. Tuoli ikkunan viereen, musiikki pois ja rauhallista hörppimistä. Ja ne hartiat alas.

Minulla ei ole teepannua, koska en ole vielä löytänyt tarpeeksi kaunista yksilöä. Haluaisin lasisen pannun, pressopannu saa toimittaa sen virkaa, kunnes löydän täydellisen yksilön.

*

Green tea moments.

 

 

Kommentit

Sanph
Sanph

Ah, niin kaunista. Jälleen :)

Suvi sur le vif

Kiitos kaunis :)

Sanni // SEES (Ei varmistettu) http://seesbysanni.blogspot.fi

Moikka Suvilainen! :) Käydään välillä The Ouncessa (Fredrikinkatu 55) teellä. Siellä on paitsi hyvää teetä, myös kauniita lasipannuja myynnissä.

Suosittelen!

kram!

Suvi sur le vif

Jee kiitos vinkistä. Terveisin Suvi, joka juuri hajotti toisen lasisen pressopannunsa, eli teepannu tulee varmasti menestymään hyvin suharin keittiössä. :-)

Lisa Hörn (Ei varmistettu)

WOW, I really adore your blog and your amaziiiing photos. It would be really nice if you started to write more in English, I'm so curious about how your texts complement your photos. Thank's for the incredible inspiration and dream-away-place this is.

(and yes I just had to use google translate to figure out how to comment haha)

Suvi sur le vif

Thank you for the lovely comment Lisa! The reason I usually make just a tiny reference of the finnish text in english is that it doubles up the time spent writing a blog post and I tend to put more weight on the finnish translation. But I have pondered and thought about writing the whole text and also the recipes in english, I just have to make some more time for blogging. 

Kommentoi