Glimpses of August


 

Palanen tulevasta elokuusta. Ajattelin nimittäin pyhittää pari päivää kunnolla työvapaaksi, napata toiseen käteen kirjan ja toiseen käteen lasin punaviiniä, Miles Davisin pyöriessä tauotta taustalla. Viereen aion sytyttää kynttilän ja nauttia lämpimistä, tummista öistä. Ajatuksissa on myös päästä uimaan elokuun kuunsiltaa pitkin ja sukeltaa hiljaiseen tummuuteen.

Sain toisen kuvassa näkyvistä Skandinaviskin* kynttilöistä blogin kautta Sisustuksen Koodin ihanalta väeltä, kiitos kaunis vielä kerran! Toisen ostin ahneuksissani heti perään, koska suhteellisen edullinen JA hyvältä tuoksuva tuoksukynttilä tuntuu olevan hiukan mahdoton yhtälö. 

Valitsin mukaan itse kuvan vaaleamman, aavistuksen kukkaisan kynttilän, mutta kun pääsin kotiin, rakastuin täyttä päätä tuohon saamaani vihreään Skoviin. Meinaan täydentää vielä varastoja, jotta tuleva syys tuoksuu kevyesti savuiselta metsältä mahdollisimman pitkään. Jos käyt tai asut Turussa, suosittelen näiden kynttilöiden hamstrausta lämmöllä, erityisesti tuota Skovia. 

Tuote saatu blogin kautta

 

Glimpses and hopes of August, whicn is lurking right around the corner. 

 

 

Kommentit

Maija/Pihkala (Ei varmistettu) http://talopihkala.blogspot.fi/

Ihania kuvia ja tunnelmia! Vaikka kesäisestä lämmöstä tykkäänkin, niin hämärtyvissä illoissa ja elokuun tuoksussa on kyllä jotain aika ihanaa. Suloisia iltoja sinne!

Suvi sur le vif

Kiitoksia Maija, ihanasta kommentista ja kynttilästä :) Olen itse kyllä syksyfani, mutta se hiipivä talven pimeys on sitten ihan toinen juttu

Lotta & Lempiruoka (Ei varmistettu) http://www.lempiruoka.blogspot.fi/

Voi kun mieleni tekisi tilata näitä kynttilöitä, mutta tuoksuja on ensin päästävä nuuhkimaan. Minulla oli jouluna Skandinaviskin kalenterikynttilä. Rakastin sekä kynttilän että pakkauksen visuaalisuutta. Ja se paloi todella kauniista, ja pitkään.

Suvi sur le vif

Suosittelen kyllä aina ensin nuuhkimista, tuoksut on niin henkilökohtainen juttu. :) Ja olin itsekin yllättynyt, että pidin tuosta Skovista, koska olen yleensä kevyiden, valkoisten kukkien ja sitruksien perään. Mutta tuossa Skovissa on jotain ihan vastustamatonta, se on nyt palanut iltaisin nenäetäisyydellä. 

Kööpenhaminakynttilä, OH. Pakko saada!!

Suvi sur le vif

Sit vaan kynttiläshoppaamaan! :) 

Oooh, pitää käydä nuuskimassa!

Nyt on toki taas niin kuuma, etten saa oikein kynttilätunnelmista vielä kiinni. Pitää koittaa keksiä joku hellejuoma helpottamaan ensi viikkoa. (Pssst, ois kauheen näppärää, jos sulla ois sun ihanille juomille oma tagi tuossa sivussa ;)) 

Suvi sur le vif

 Mä pistän tiita juomatägin pystyyn, ja saat kaupan päälle vielä vinkin tästä Saveurin kurkku-limelimsasta, jota olen kytännyt nyt jo pariin otteeseen janoisin silmin. Ja tosiaan odotan kyllä itsekin, että nämä superhelteet menevät ohi ja pistän taas kynttilät sauhuamaan. 

Ihanaa! Kiitos!

Kommentoi