Harmaa arki / Shades of everyday

 

Perusarki. Syödään (hyvää) nakkikeittoa ja tiskataan viheliäisen pienessä tilassa. Kuvataan olohuoneen järjestystä kunnes muistetaan, että blogissa on jo liian monta kuvaa sohvasta ja pöydästä. Ja niistä kukkakimpuista. Yritetään ajatella luovasti ja otetaan vähässä valossa tärähtänyt kuva eteisen katosta ja Turun linnasta.

Hiivitään aamutossuissa käytävään ottamaan kuva koreasta hissistä mutta aina on porukkaa liikenteessä ja iskee häpeä. Siirrellään huonekaluja paikasta toiseen ja tuumataan että on ihan kiva kun kalusteet sopivat moneen soppeen.

Patistetaan mies viemään rikkinäinen läppäri huoltoon ja toivotaan että sen korjaaminen ei maksa maltaita. Haaveillaan salaa uudesta, joka kestäisi edes hiukan kuvankäsittelyä eikä kaatuisi silkasta pelästyksestä kameraa kohtaan.

Pssst. Etsi kuvasta roskapussi ja liikkuvista sohvapöydistä erittäin ärsyyntynyt asukas.

*

Pictures from our very mundane weekdays.

 

Kommentit

Merja, Villa Inkeri (Ei varmistettu) http://www.villainkeri.com

Voi, minä niin tykkään kun välillä näkee blogeissa niitä ihan arkisia kuvia, kuten tuo eteiskuva. Ettei aina kaiken tarttis olla niin mietittyä ja stailattua. Ja eteiset on oikesti tiloina hirmuisen mielenkiintoisia nähdä, miten erilaiset perheet järjestävät sen ja selviävät tilaongelmista jne.. Kiitos!

Pirita

Mundane. Real. <3

Näistä kuvista välittyy sellainen rauha ja lämpö, mitä stailatuissa kuvissa jää usein kaipaamaan. Kauniita. Kaunis arki. :) 

JÄTKÄ

Tämä postaus nosti kyllä nyt vähän turhankin omakohtaiset kokemukset pintaan.

Keittiön tasomme näyttää samalta kuin ensimmäisessä kuvassa, värillisenä, ilman tuota etualan pientä tyhjää aluetta.

Ja kyllä myös läppäri hajosi. Ei oma vaan kauniimman osapuolen. Arvaa vain, kuka sen vie huoltoon..?

Niin ja tosiaan, seuraava tehtävä onkin tuo roskien vieminen.

 

Tiina - Fanni ja Kaneli (Ei varmistettu) http://www.evitalehti.fi/blogit/fanni-ja-kaneli

Tosi hyvä juttuidea! Sun kuvat ne vaan aina viehättää - olipa arkirealismia tai stailattua elämää. Roskapussi täälläkin oven vieressä.

Suvi sur le vif

Merja: se on jännä juttu että muiden sotkut ovat kyllä paljon esteettisempiä ja innostaviakin mutta mitä tulee niihin omiin nurkkiin ja sotkuihin, mua harvoin innostaa postata sellaista todella, todella arkipäiväistä. Tai kuvailen kyllä arkipäiväisiä asioita mutta yritän pitää ne sellaisena itseä inspiroivana materiaalina. Ja eteiset ovat tosiaan mielenkiintoisia ja kertovat paljon!

Pirita: täytyy myöntää että harvoin sinällään kunnolla stailaan mitään, laiskuus iskee aina kesken.

Peeta: itsestä tietysti aina tuntuu että näyttää vain samoja nurkkia kun pari kertaa laittaa kuvan. Ja kuvaan usein valon mukaan joten tulee käytettyä samoja kuvakulmia ja toiston huomaa itse.

Olli: meillä on läppäri sentään yhteinen mutta miehen kontolle jäi kyllä huoltoon vienti:)

Tiina: kiitoksia! Roskapussiarki kunniaan!

Kommentoi