Hetki ennen uutta / Before the new

Suvi sur le vif

 

Mieli oli hiukan tunkkainen ja raskas, siispä hain kukkakaupasta piristykseksi pari topakkaa oksaa, siivosin nahistuneet hyasintit ja varistavan pikkukuusen pois sekä piilotin joululehdet pinon alimmaksi. Valmistelen pikkuhiljaa siis uutta vuotta tulevaksi, haikailen haaleampia värejä ja enemmän valoa. Näin se mieleni menee muuten joka vuosi. Tietyssä syklissä.

*

My mind beared stuffy and heavy thoughts so I went and picked couple perky flower branches, cleaned up the very deceased hyacinths and little spruce away and hide my Christmas magazines. Preparations to welcome the new year, you could say. My mind always goes in certain cycles together with the seasonal changes. Little by little I am craving for more light and lighter colors.

 

Kommentit

s t e F a N i a (Ei varmistettu) http://its-nice-here.blogspot.com

It is so true, I think the right fresh flowers in the house do often wonders :-) beautiful light and lovely pictures!

Pirita

Upeita kuvia ja tunnelmia, juuri sellaista rauhaa mitä tähän hetkeen kaipaa. Joulu oli ihana mutta ihanampaa on se, että ihan nurkan takana odottaa jo uusi, valoisa kevät. Täytyy tehdä tilaa valolle sekä kotona että omassa päässä. :) Eikös vanhan sananlaskun mukaan Tapanina hullukin huomaa, että päivä on pidempi? :D 

(Minusta taisi tulla nyt vakituinen lukija, tykkään.) 

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

s t e F a N i a: they most certainly do! I feel good whenever I look at those branches.

Pirita: tervetuloa siis vakituiseksi:) Ja en tiedä tosiaan onko valo lisääntynyt vielä konkreettisesti mutta korvien välissä se tuntuu! Ja onhan tässä ennen kevättä vielä puuterinsävyistä ja valoisaa talvea. Ei enää pimeää alkutalvea.

Lumo (Ei varmistettu) http://www.lumolifestyle.blogspot.fi/

Ihanat syreenin oksat. Niitä rakastan, häissämmekin, vuosia sitten, oli pöydässä yhden kukan maljakossa nupullaan olevia valko-vihreitä
syreenin oksia. Yksinkertaista ja kaunista.

ihana idea tehdä noista mukeista kynätelineet! 

Kommentoi