Hyvän mielen resepti / Recipe for feeling good

 

Täällä leppostellaan - en edes muista koska olisin viettänyt viimeksi lauantaita kotona. Resepti hyvään mieleen onkin mieluisa kirja + hyvää kahvia muskottiripauksen kera + pehmoisa sänky ja rentoa musiikkia. Voisin muuten kehystää kuvassa näkyvästä Nigel Slaterin Tender -kirjasta kaikki Jonathan Lovekinin ruokavalokuvat, niin upeita ne ovat. Niin ja ropiseva kevätsade kruunaa koko tunnelman.

*

Chillin' and relaxin' on Saturday with some coffee, good reading and music. Plus hearing the spring rain dripping and scenting the air.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja minä en muista koska olisin viimeksi viettänyt lauantaita poissa kotoa! Mutta mä olenkin jo vanha. Muistan kyllä ajan, jolloin olin joka ilta ja yö menossa...
Vaihdoin tänään juuri tytölle kovin saman näköiset tyynyliinat petivaatevaihdon yhteydessä. Hän valitsi, haluaa aina mieluiten valkoista pitsillä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis Liivia oli tuo äskeinen:) En vieläkään osaa...

Suvi sur le vif

Liivia: me ei (ikävä) kyllä eletä jännittävää yöelämää joka johtaa lauantaina poissaoloihin vaan ollaan usein harrastusten ja perheen takia muualla:)) Nuo pitsiset ovat itseasiassa edesmenneen mummuni, käytän niitä vähän säästellen koska kangas on niin ohueksi hiutunutta.

Hanna / Hymy hymystä (Ei varmistettu) http://www.hymyhymysta.blogspot.com

Hei, onkos sulla hiusten väri muuttunut?

Hyvä kahvi kruunaa monet hetket. En varmaan enää osaa palata tavalliseen kahviin Italian ihanien espressojen jälkeen. Kai se on laitettava pannu soimaan aamulla. Siitä ei tullut edes vatsa kipeäksi!

Suvi sur le vif

Hanna: heii mä huomasin että olit käynyt Milanossa, voi että! Ja hiusten väri palasi takaisin omaan eli vaaleaan. Mutta totuuden nimessä nämä on kyllä vielä aika punertavat, sellaista kylmää vaaleaa jahtaan.

Kommentoi