Ikkunalaudalla / At the windowsill

 

Perjantaipuska lempparimaljakossa. Tykkään noista liljan nupuista oikeastaan enemmän kuin itse kukasta.

*

Love those little Lily buds even more than the flower itself.

 

 

Kommentit

Merja, Villa Inkeri (Ei varmistettu) http://www.villainkeri.com

Voi kun oliskin tuollaiset ikkunalaudat! Kuvaamiseenkin niin hyvät.. mulla on aina se ongelma että jos haluan jotain esinettä luonnonvalossa kuvata niin pitää haalata pöytä just sen oikean ikkunan eteen :)

Kaunista viikonloppua sinne!

Cosy home

Minulla on pari auennutta liljaa ja huh niistä tuleekin voimakas tuoksu. Tuoksuvatkohan nuo nuput yhtä paljon? Ihanaa viikonloppua!

Saija http://www.divaaniblogit.fi/cosyhome/

Hanna / Hymy hymystä (Ei varmistettu) http://www.hymyhymysta.blogspot.com

Liljat ja niiden nuput on komeita!

Siitä on hävyttömän kauan kun oon viimeksi ite käynyt kukkia ostamassa...taitaa olla yli vuosi. Korjaukseen!

Suvi sur le vif

Merja: noissa ikkunalaudoissa ja niiden valossa on kyllä ihan puolensa mutta meillä ei toisaalta ole missään muualla sellaista 'kuvausvaloa', tulee vähän yksipuoliset kuvat kun sapuska roikkuu aina akkunalla:) Toivottelen teidän poppoolle iloista ja rentoa alkavaa viikkoa!

Saija:  nuo nuppulaiset ei tuoksu yhtikäs millekään eikä muuten musta kaikki liljatkaan vaan ne vaihtelee. Joissain on jopa sellanen hiukan ikävähkö sivuhaju. Kaikkein kauneimmin tuoksuvat ne valkoiset kukkakauppaliljat. :)

Hanna: millasias kukkia meinaat ostaa? Mä olen vähän heikkona leikkokukkiin ja oikeastaan mihin kukkiin tahansa. Talvella tulee osteltua mutta kesällä ja syksyllä käyn meidän äidin penkeissä ja luonnossa shoppaamassa :)

Kommentoi