Intoa hakemassa / Hunting for inspiration

 

Hei luovuus, missä mahdat piileskellä? Olen kyllä jaksanut lähipäivinä innostua teidän muiden jutuista mutta omat hommat ovat pännineet. Ohimenevää mutta silti ärsyttävää.  Mistäs te innostutte juuri nyt?

*

Hey creativity, why are you hiding from me? I've lacked inspiration for a few days now. What are you inspired right now?

 

Kommentit

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Viime aikoina olen intoillut keväisemmistä kukista (kyllä se kevät tulee!), matoista (kylpyhuoneeseen ajattelin hankkia Commonista Ottaipnun Ishikoro-maton ja työhuoneeseen haaveilin Woodnotesin Avenue-matosta, joka taitaa olla kylläkin liian kallis), uudesta tällä viikolla saapuvasta tietokoneesta ja ihanasta caesarsalaatin kastikkeesta. Sisustusjutut alkavat taas innostaa, joten varmasti kevät on tulossa! Tekstiilit ja kukat siis pääasiassa mielessä... Ja ruoka, niin kuin aina. Innostavampaa viikkoa sinulle! :)

Sini-Julia (Ei varmistettu) http://sinijulia.blogspot.fi

Tekeminen ainakin innostaa tekemään, vaikka välillä tulisikin seinä vastaan. Yleensä se seinä on joko ohutta tai paksua pahvia, jonka voi potkaista kauemmaksi. Hyvä näyttely myös innostaa, jutut joista saa posiitivista energiaa.
Kaikki kaunis ja se aloittaminen. Se auttaa kun vain aloittaa, eikä pidä rimaa liian ylhäällä. Onnea tekemiseen!!

PSK
Insert Cool Phrase

Pentik-myymälöihin tulleet kevätuutuudet sai ainakin inasen heräämään talvihorroksesta.

Sarp (Ei varmistettu) http://materiantaju.blogspot.fi/

Innostun mm. sinun valokuvista.

saarah
visual diary

muakin inspiroi kaikki keväinen! 

pinterestiä selaamalla mulla ainakin se kadonnut inspiraatio yleensä palaa. toisaalta myös sellainen en-kestä-miten-hienoja-juttuja-jotkut tekevät-olo tulee sieltä helposti...

Illuusia S

Kissat ja kissamaiset liikkeet. Mikä tahansa urheilu. Voiman ja notkeuden kehittäminen. Joogan mielenrauha. Ystävät. Elokuvat (uusimmista Piin elämä, Anna Karenina, aina Eyes Wide Shut, Lost in Translation, On the Road, A Single Man). Kirjat (Shantaram, Vanhus ja meri, jälleen Anna Karenina). Kreisibailaus. Hyvät viinit. Matkat ja niistä haaveilu (listalla Buenos Aires, Islanti, New York, aina Intia). Kauneushoidot, kynsien lakkaus. Rauhalliset, päämäärättömät kävelyt. Ihmisten kauneus. Arki ja sen kaikki pikkujutut.

Laura / Tirsat (Ei varmistettu) http://www.tirsat.blogspot.fi

Tiedän tunteen... välillä vaan tökkii. Eikä ajatuksiin tule mitään siistiä tai kirjoittamisen arvoista. Jo jonkin aikaa päätin, että niinä hetkinä unohdan blogin ja muut vapaaehtoiset kirjoitushommat täysin. Keskityn muuhun, kuten muihin töihin ja silitysvuoren kukistamiseen. Sitten yhtäkkiä - kun ei odota tai toivo - jostain pienestä asiasta kilahtaa päähän idea. Ja kun sitä hetken kypsyttelee, on jo ihan pakko päästä purkamaan se muillekin. Pruits.

Suvi sur le vif

Hei te kaikki Ihanat Naiset, kiitoksia ajatuksien ja innostuksien jakamisesta! Ehdottomasti paras puoli bloggauksessa olette te! Innostun aina siitä kun muut jakavat omia inspiraatioitaan.

Helmi K
sivulauseita

Sun valokuvista, varsinkin noista balettitossuista :)

Kirjapinoista, lumesta, aamujen hitaasti mutta varmasti lisääntyvästä valosta ja Feistin vanhoista levyistä.

Suvi sur le vif

Helmi K: kiitoksia jakamisesta! Nyökyttelen täällä innokkaasti kirjapinoille ja valolle. Lumelle ehkä en ihan niin innokkaasti, vaikka se tuokin sitä valoa.. :)

sylvi taimi

Just Nyt: ruusuvesi perjantai-illan gin&tonicissa...

-idättäminen (mikä tahansa syötävä pieni vihreä)

-villaisten ym raikastus pakkasessa (myös tyynyt)

-olla möllötys

Suvi sur le vif

sylvi taimi: meinasin myös itse heittää vuodevaatteet pakkaseen palelemaan. Ja idätyskin on pyörinyt mielessä, haluaisin valkosipulia varsinkin idättää jotta saisin niitä versoja. Kiitos jakamisesta! :)

Susanna Anniina

Kiitos ihanasta palstasta <3 Tämä palstasi inspiroi minua.

Jos minulla on luovuus hukassa, niin menen taidetarvikekauppaan ja ostan uusia tusseja. Kuulostaa tyhmälle, mutta uudet värit inspiroivat piirtämään. Myös uudet kirjat inspiroi ja tietenkin hyvä ruoka ja lasi viiniä.

Suvi sur le vif

Susanna Anniina: kiitos kauniista sanoistasi ja olen iloinen jos inspiroin! Ja ei kuulosta ollenkaan tyhmälle sinun inspiraatiosi vaan päinvastoin, minäkin innostun uusista kynistä. Niissä on aina sellaista uuden alun ja rajattomien mahdollisuuksien tenhoa :)

Kommentoi