Juuri nyt / Right now

Suvi sur le vif

 

Olen näin marraskuussa innostunut esimerkiksi:

Näistä Nigel Slaterin luonnosmaisista resepteistä ja hänen omista valokuvistaan reseptien kera.

Michela Chiappan ja hänen sisariensa pastaresepteistä. Tein muutama vuosi sitten yhden kehnon tuorepastakokeilun ja se jäi siihen. Nyt meinaan kyllä uskaltaa tehdä ainakin tuorelasagnelevyjä Michelan innostamana. Löysin heidän ohjelmansa (Pastakeittiö suomeksi, Simply Italian englanniksi) ystäväni vinkistä ja katselin kaikki neljä osaa Youtubesta. Ohjelmassa oli samaa mukavaa välittömyyttä kuin noissa Nigelin reseptiluonnoksissa.

Kaikesta vihreästä. Se tuntuu raikkaalta ja hengittävältä tässä marraskuisessa pimeydessä. Huonekasvit, leikkokukat, satunnaiset vihreät luonnossa.

*

Right now I am into Nigel Slater's rough recipe sketches, pasta recipes from the Schiappa sisters and all kinds of green. And I don't mean the edible ones, though they are good as well. I mean green in nature, flowers and plants. Green seems fresh and helps to breathe in these dark, lightless days.

 

 

 

Kommentit

Kreetta (Ei varmistettu) http://www.gretchengretchen.com/

Mulla on Nigelin the kitchen diaries ja se tarttui matkaan mukaan, kun lueskelin sitä kerran jossain matkalla Kööpenhaminan ravintolassa. Kirjassa on hyvä tunnelma.

_Sini_ (Ei varmistettu) http://myblueandwhitekitchen.com

Nigel Slater on kyllä ainainen inspiraation lähde!

Lumo (Ei varmistettu) http://lumolifestyle.blogspot.fi/

Joitain vuosia sitten ostin Nigelin Real fast food-kirjan, tietämättä mitään kirjoittajasta. Kirja on ollut monen arki-illan aterian pelastus, inspis kun on välillä hukassa. Olin ilahtunut nähdessäni kesällä näytetyn sarjan, jossa Nigel kokkaili helppoa arkiruokaa.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Jee, ihanaa että täältä löytyy niin monta Nigel Slaterin fania! :-)

Kommentoi