Kasvoille / For winter skin

 

Kasvojen iho ei meinaa pysyä kunnossa, koska kelit hyppivät kuivasta pakkasesta muutaman tunnin sisällä taas kosteaan suojasäähän. Kyllästyin kutisevaan ja punottavaan naamaan, joka vaatii kosteutusta ja rasvaa, saaden kuitenkin täyden hepulin rasvapurkeista.

Nappasin Ruohonjuuresta tarjouksessa olleen arganöljyn ja päätin antaa sille tilaisuuden. Pari päivää öljyä nassuun ja naama tuntuu voivan heti paremmin. Minulla on myös alati kasvava obsessio appelsiininkukkien tuoksuun ja tipauttelen samasta paikasta löytämääni nerolilla tuoksutettu öljyä vähän sinne sun tänne.

*

Itchy winter skin happening here, I thought I'd try Argan oil. 

 

 

Kommentit

ingis8

I hear ya! Itse olen jäänyt koukkuun Organic Makersin öljyihin, täällä juttu siitä:

http://www.lily.fi/blogit/haalistunut-karttapallo/oljyinen-juttu

Kirvis-81 (Ei varmistettu)

Itse aloitin kookosöljyn kokeilemisen kasvoillekkin.ja tuntuu paljon paremmalta,ei hilseile ja semmonen rutikuiva olo helpottuu heti. cocovi:n kookosöljy käytössä ja tehnyt myös 2 viikkoa oil pullingia,eli purskutellut sitä :-) Vinkit tuli Kalastajan vaimo blogista.

Belgian Lempi (Ei varmistettu)

Tuo arganöljy on huippu! Sopii myös talvikutisevan päänahan hoitoon. Itse en mitään muita rasvoja enää käytäkään. Ja parasta tietysti se, että tuossa ei ole mitään säilöntä- tai muista lisäaineita.

Kommentoi