Keittiössä / In the kitchen

 

Koska torpan ikkunat ovat etelään, emme ole lämmitelleet nurkkia alkukevään jälkeen kunnolla. Tämä on sekä hyvässä ja pahassa, verhottomat ikkunat päästivät helteillä kaiken lämmön sisään ja tuskastuin välillä, kun ajatus ei meinannut edetä tukalassa ilmassa ollenkaan.

Vielä lämmittämättömän puuhellan päälle kertyy siis tällä hetkellä kaikkea keittiötavaraa vähän vahingossa, koska siihen on niin mukavaa ja helppoa laskea kaikkea kiireessä. Tomaatit kypsyvät rauhassa vielä hiukan lisää, granola odottelee aamulla syöjää ja kynttilät pimeitä iltoja. 

*

Things seem to gather around the stove in my kitchen.

 

 

Kommentit

suhmura (Ei varmistettu)

Onpa sinulla hieno mittasarja. Saako kysyä, mistä olet sen hankkinut?

Suvi sur le vif

Mittasarja on Ferm livingin, Finnish design shopilta saa tilattua :) Nämä eivät ole tosin desimittoja, mutta käytän itse iloisesti sekaisin amerikkalaisia cuppeja ja desiä, riippuen ohjeesta.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Niin kaunista <3

Meinasin myös kysellä mittasarjan perään, aivan ihana :) Oon koittanu etsiä kaunista mittasarjaa ja löysinkin kauniit viime keväänä anthropologiesta, mutta ne olikin vaan pinnoitettu kuparinvärisellä aineella ja osassa näkyi jo naarmuja, eli jäi ostamatta....
On musta jotenkin ihana, kun käyttöesineet on kauniita !

Suvi sur le vif

Tuolla ylhäällä jo kommentoin, eli Ferm Livingin mitat, Finnish design shopista :) Ja nämä ovat tosiaan ihan messinkiä, eli tummuvat käytössä kauniisti. 

Kommentoi