Kodissa / At home

 

Harmaatakin harmaampi päivä ja lisää on sääennusteen mukaan luvassa. Täällä huushollissa mies aloitti lomansa tänään ja minäkin olen hetken aikaa puolittaisella lomalla. Kun ei kerran tarjoudu aurinkoa ja uimista niin olkoot sitten kotihommia. Meinaan nimittäin paklata, hioa, maalata, poistaa maalia ja järkätä niin paljon kuin vain ehdin töiden lomassa.

Kuvissa muutama yksityiskohta kodista; raahasin kuvausmatkalta harmaantuneen ajopuun, joka pääsee kynttilöiden alustaksi. En tosin tiedä uskallanko pitää sytytettyjä kynttilöitä kuivan puun päällä. Ajattelin mennä virran mukana ja hankkia siihen messinkisiä kynttilänjalkoja. Samaiselta rannalta toin myös lepän oksan. Lepät ovat kesän lempipuitani. Ei ole saariston, väreilevän kuuman kesäilman ja lepän tuoksun voittanutta.

*

Grey days ahead. I'm going to make the best out of them and do some home stuff. There's going to be lot's of paint, sweat and tears.

 

Kommentit

de_tremble
Piironginlaatikko

Kaunista :)

Suvi sur le vif

Kiitoksia :) Leppä lähti jo muille maille, kuivui hiukan pystyyn ja lopetti ilman tuoksuttamisen.

Enya (Ei varmistettu) http://onethingtobehappyabout.blogspot.fi/

ihanat kuvat. : ) jaoin ekan tumblrniini, lähteen kera ofc!

Enya (Ei varmistettu) http://onethingtobehappyabout.blogspot.fi/

*tumblriini :-D

Suvi sur le vif

Kiitos! Ja tattis jakamisesta. Ja lähteestä eritoten:)

Enya (Ei varmistettu)

no prob. :>

Annita
Keinutellen

Tämä oli kovin inspiroiva postaus! Tuo pieni penkki, minkä päällä leppä kököttää, on niin ihanan mallinen, että samanlaisella kaavalla aion nikkaroida meille jo melkein pari vuotta haaveena olleen sohvapöydän! Vähän vain suurennettuna :)

Ja eilen iltalenkillä havahduin tiirailemasta lepänoksia sillä silmällä, vaikka aiemmin en ole pitänyt kyseistä puuta minään! :D

Eli, iso kiitos isosta inspiraatiosta!

Suvi sur le vif

Iso kiitos siitä, että sain jakaa inspiraation kanssasi :) Sait minullekin hyvän mielen!

Helmi K
sivulauseita

Ihanaa. Taas. Tuo jakkara on täydellinen.

Suvi sur le vif

Kiitos! Jakkara oli pitkään hiukan piilossa kun olin kyllästynyt pikkukaveriin mutta nyt silmä taas kestää tummempaakin puuta.

Liv
Päiväuniaika

En kestä miten kaunista! Toi laudan pätkä kynttilöiden alla etenkin tuo mukaan sellasta rouheutta (?), joka kolahtaa ainakin muhun ihan täysillä :) 

Suvi sur le vif

Tuo laudanpätkä taitaa olla just se rouheuden määrä, jonka itse kestän ilman, että tulee sellainen päälleliimatun fiilis. :-) Mutta onhan nuo harmaantuneet ajopuut ihan huikean kauniita!

Kommentoi