Kotiin / For Home

Suvi sur le vif

 

Pyrähdin eilen nopeasti Helsingissä, mutta tapaamisesta toiseen juostessa ehdin kuitenkin törsäämään suurimpiin heikkouksiini, eli tuoksuihin ja kynttilöihin. Kolmihaaraisen kynttilän ja keskikesältä tuoksuvan saippuan ostin Samujin kotimalliston putiikista. Kynttilää (aivan kuin vanhanajan jouluaiheisista kirjoista!) säästän joulunpyhiin ja saippuaa alkuvuoden talveen, kun arkeen tarvitaan hiukan kesää. 

*

Candles and different scents are my biggest weaknesses, so I went and splurged for a branch candle and soap from Samuji. I am saving the candle for Christmas holidays and soap (birch and vetiver) for next year's winter days, when you need a whiff of summer. 

 

 

Kommentit

Tiina - Fanni ja Kaneli (Ei varmistettu) http://www.maku.fi/blogit/fanni-kaneli

Ihanat löydöt! Kävin myös kiireisellä pikareissulla Helsingissä, ja oli pakko ehtiä käväistä Nougat-kaupassa. Ostin joulukuulle Tine K:n tuoksukynttilän. Meillä oli viime vuonna sama tuoksu, ja tykästyin siihen.

Suvi sur le vif

Mulla oli kanssa viime jouluna hankintana tuo Cire Trudonin kynttilä ja tykästyin siihen niin, että säästelin tähänkin jouluun. :) Joulu on kyllä tuoksujen aikaa! 

Liivia (Ei varmistettu)

Samoin piipahdin Hesassa ja samaa kynttilää himoitsin Samujin myymälässä. En raaskinut. Sitten menin Fidan kirppikselle ja löysin tuollaisen kynttilän 80 sentillä. Jalka oli vähän poikki, mutta sen sai hyvin juotettua edelliseen kynttilänjämään.
Minäkin olen aina halunnut tuollaisen kynttilän, siitä asti kun pienenä näin Fanny ja Alexander-elokuvan.

Onnea talosta! Huomasin tänään myös sen:)

Suvi sur le vif

No jestas mikä tuuri tuon kynttilän kanssa! En ole ikinä nähnyt noita kolmihaaraisia kaupoissa, vaikka voisi kuvitella että niitä olisi joissain pikkupuodeissa. Ja kiitoksia talo-onnitteluista. :) 

Kommentoi